מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרום לפניםסיון27/10/2013
רציתי לדעת מה תפקידו של הסירום? למי מומלץ? ואיזה חברה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום לפנים - תגובה
שוש מאור28/10/2013היי סיון, סרומים לפנים יש רבים ושונים. לכל סרום תפקיד אחר. נבחר אותו על פי מה שנרצה באותו רגע נתון להוסיף לשיגרת הטיפוח. יש סרומים שמוסיפים לחות או שומן, יש סרומים של חומרים פעילים, ויטמינים, אנטי-אוקסידנטים, יש סרומים שמכילים חומצות - היריעה רחבה וגדולה. משמעות המילה "סרום" הוא חומר טהור ונקי, דהיינו, האידאל שלו הוא שיהיה חומר טהור ומרוכז ולא מעורבב בתוך קרמים או חומרי שימור, ולכן הוא בדר"כ יקר יותר, ומשתמשים בו בטיפות מעטות. שוב, כתמיד, אני ממליצה לקנות סרום לאחר איבחון נכון של העור ודרישותיו ולהתאים לצורך. לא תמיד צריך סרום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מתאים לי
סיון28/10/2013א. תודה על התשובה
ב. הפנים שלי שומניות ויש לי קצת פגמנציה, נקבוביות פתוחות וצלקות לא עמוקות
מה מתאים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מתאים לי - תגובה
שוש מאור28/10/2013סיון, לא ניתן לאבחן מעל מסך המחשב את עורך.. זה לא מקצועי ולא רציני. את צריכה ללכת לאבחון עור מקצועי כדי לבדוק אם בכלל ומה מתאים לעורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום לפנים - תגובה
רוית אסף28/10/2013הסרום הוא מוליך עם ריכוז גבוה של חומרים פעילים. תפקידו של הסרום הוא להחדיר את הקרם לחות לשכבות העמוקות יותר של העור.
את הסרום מניחים לפני הקרם לחות.
הסרום ממולץ לכל אחת מעל גיל 25-30
לכל חברה יש את המוצרים שלה. את צריכה לבחור את הסרום לפי הצורך שלך (קמטי הבעה,קמטים,מיצוק,כתמי פגמנטציה)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)