קרם יום לילה-גיל 33

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם יום לילה-גיל 33
    איריס
    11/11/2013

שלום
    אשמח להמלצה לקרם פנים המליצו לי על סדרה חדשה של גייד (השחור),ווישי וחברה חדשה בארץ ניוקס
    אבל ]תוחה להצעות:)))
    אשמח לקבל מכן הלצה,כמו כן האם חובה להלתשמש בקרם לילה?????
    חייבת להתחיל לטפח אנא המלצותכן החביבות:)))))))))))
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם יום לילה-גיל 33

הוספת תגובה

• היי מירית, יש קרמים טבעיים מעולים

שילה
    13/11/2013

אני אישית משתמשת בקרם לילה של מורז אבל אני בטוחה שבחיפוש קטן תוכלי למצוא מה שמתאים לך. אני הגעתי אליו אחרי שהייתי משתמשת בקרמים שהם יותר קוסמטיים והקרם הזה הוא יותר טיפולי ומשקם את העור. הוא מבוסס על רכיבים טבעיים (צמחי מרפא) ואפשר להגיד שאני כבר מכורה חח
    אגב, לגבי השאלה שלך- אף אחד לא אמר שחייבים למרוח קרם לילה ...זו בחירה שלך ומניסיון זה משתלם לטווח הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירית, יש קרמים טבעיים מעולים - תגובה

שוש מאור
    17/11/2013

היי מירית, משום מה איני רואה את תשובתי הקודמת, אבל אני משוכנעת שכבר עניתי לך..
    אני מציעה שבמקום לקנות כל דבר שמציעים לך בצורה הכי לא מקצועית שיש, הן כאן, מעל "דפי המחשב" והן בפארמים למיניהם -ללכת לאשת מקצוע שתאבחן את סוג העור שלך ותתאים לך בדיוק את מה שמתאים לעור הפנים שלך, תוך כדי זה שהיא מתייחסת לעונת השנה, לאורח חייך ולמה שמציק לך במיוחד בעור הפנים. קרם לילה הוא לא הכרחי, והיום משתמשים בתכשירים שונים ללילה (למשל תכשירי פילינג לחידוש העור, שהלילה, הוא הזמן המתאים להתשתמש בהם כיי איננו נחשפים לשמש). בקיצור, עצתי הטובה - גשי לקוסמטיקאית אמינה שתתאים לך את שיגרת הטיפוח שטובה לך וגם תיתן לך אחריות (!) על המוצרים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו