לאחרונה ניהיה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחרונה ניהיה לי
    roti
    27/11/2013

אדמומיות ויובש בכל הגוף, אני לא בטוחה אם זה בגלל שינויי מזג האוויר או בגלל שהחלפתי את סבון הגוף.. צריכה המליצה לקרם גוף המבוסס על חומרים פעילים טבעיים,ושלא מכיל סטרואידים...
    אשמח לעזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחרונה ניהיה לי

הוספת תגובה

• יש קרמים טבעיים שלא מכילים סטרואידי

שני
    03/12/2013

ם
    כמו קרם גוף הרב אטופיק שהוא ייעודי לטיפול ושיקום עור מגורה ואדמומי. הוא מבוסס על צמח הפוליגנום אם את מכירה שנמצא מאוד יעיל בכל מה שקשור לטיפול בעור.
    בכל מקרה , את תמיד יכולה להתייעץ עם נטורופתית שתרקח לך קרם שמתאים לעור שלך (לאחר אבחנה כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה ניהיה לי - תגובה

שוש מאור
    04/12/2013

היי, לאחרונה מזג האויר באמת יבש וכולנו מרגישים את זה. יש קרמים רבים שאינם מכילים סטרואידים ואין סיבה לבחור דווקא בקרם עם סטרואידים. מציעה לך לקחת קרם מזין, לא קל מדי, ויש אפילו קרמים לא יקרים כמו דרמקול שאפשר לקנות בבית מרקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה ניהיה לי - תגובה - תגובה

רוית אסף
    15/12/2013

יכול להיות ששווה להתיעץ גם עם רופא עור. אנחנו יכולים לפתח רגישויות ואלרגיות גם למוצרים שאנחנו משתמשים בהם כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו