מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם פניםמיטל07/01/2014
האם ניתן לשים קרם לפני השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם פנים - תגובה
שוש מאור08/01/2014היי נעה, בודאי שניתן ואף רצוי. על עור נקי כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם פנים - תגובה
רוית אסף16/01/2014רצוי מאוד לשים קרם פנים לפני השינה. חשוב מאוד לנקות את הפנים ולהסיר את שאריות האיפור והלכלוך על הפנים.אני ממליצה על בלילה של שגרת טיפוח הכוללת ניקוי פנים יסודי עם מסיר איפור ולאחר ניקוי משלים של חלב פנים ומי פנים ולבסוף קרם לחות.אני ממליצה לנקות את הפנים פעמיים -שלוש בשבוע ניקוי עמוק ויסודי עם פילינג המסיר את כל התאים המתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח הפנים
מיטל19/01/2014האם ניקוי של הפנים עם סבון פנים +מי פנים ואז קרם מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח הפנים - תגובה
שוש מאור20/01/2014היי, אם את משתמשת בסבון פנים ולא בחלב פנים (כפי שאני באמת ממליצה ) אין צורך במי פנים. מיותר. אח״כ להניח קרם לחות מתאים או קרם להנשלה וחידוש עור. במקרה כזה אני מאוד ממליצה להיוועץ בקוסמטיקאית מקצועית שתתאים לך קרם נכון למצב העור, לגילך ולעוד דברים שתרצי לטפל בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
מיטל20/01/2014למה לא להשתמש בי פנים הרי זה מנקה יותר טוב וזה משלים את הניקיון?
וחוץ וזה מה שענו לי לשאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא? - תגובה
שוש מאור21/01/2014מי פנים נחוצים רק אחרי חלב פנים שמצטבר בנקבוביות. זוהי שיטת ניקוי מיושנת יותר ואינה הכרחית. אם תשתמשי בסבון לפנים - פשוט שטפי אותו במים. אין צורך ״להשלים ניקוי״. האם גם כאשר את שוטפת את גופך בסבון את ״משלימה ניקוי?״...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)