אי התייחסות לשאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי התייחסות לשאלה.
    בתיה
    22/01/2014

שלום רב,
    באם יורשה לי לשאול מדוע לא מתייחסים לשאלה שאני שלחתי בתאריך 15.01.14 ? מאז שאני שלחתי את שאלתי עניתי לשאלות אשר נשלחו בתאריכים יותר מאוחרים.

אודה לכם אם תגיעו גם לשאלתי.
    תודה ויום טוב.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי התייחסות לשאלה.

הוספת תגובה

• אי התייחסות לשאלה. - תגובה

שוש מאור
    22/01/2014

היי בתיה, אם תסתכלי בראש הפורום בהערות כתוב במפורש שאיננו יכולים להמליץ על חברות מסויימות או קוסמטיקאיות מסויימות. היות וזה ייחשב פרסום חינם. זו הסיבה. צר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשתובתך.

בתיה
    23/01/2014

שלום רב,
    סביר להניח שהצלחת לקרוא שהשאלה שלי הייתה מורכבת משני חלקים, ניתן היה לפחות לענות לחלק הראשון לשאלה שלי מבלי כמובן לתת המלחצות מכיוון שאסור לכן.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשתובתך. - תגובה

שוש מאור
    23/01/2014

בתיה יקרה,. מכיוון שאיני רואה אותך או את עור פנייך בודאי תביני שאין זה מקצועי לייעץ כאן על הטיפול המתאים לך. הלא כן? נכון יהיה ללכת לקוסמטיקאית מקצועית שתראה את עור פנייך, תאבחן אותו, תדון יחד איתך על מה נחוץ יותר ומה פחות ויחד תחליטו אם ואיך תהיה הדרך בהמשך.מקווה שהפעם קיבלת תשובה שמשביעה את רצונך ולא במעט.. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו