מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי התייחסות לשאלה.בתיה22/01/2014
שלום רב,
באם יורשה לי לשאול מדוע לא מתייחסים לשאלה שאני שלחתי בתאריך 15.01.14 ? מאז שאני שלחתי את שאלתי עניתי לשאלות אשר נשלחו בתאריכים יותר מאוחרים.
אודה לכם אם תגיעו גם לשאלתי.
תודה ויום טוב.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי התייחסות לשאלה. - תגובה
שוש מאור22/01/2014היי בתיה, אם תסתכלי בראש הפורום בהערות כתוב במפורש שאיננו יכולים להמליץ על חברות מסויימות או קוסמטיקאיות מסויימות. היות וזה ייחשב פרסום חינם. זו הסיבה. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשתובתך.
בתיה23/01/2014שלום רב,
סביר להניח שהצלחת לקרוא שהשאלה שלי הייתה מורכבת משני חלקים, ניתן היה לפחות לענות לחלק הראשון לשאלה שלי מבלי כמובן לתת המלחצות מכיוון שאסור לכן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשתובתך. - תגובה
שוש מאור23/01/2014בתיה יקרה,. מכיוון שאיני רואה אותך או את עור פנייך בודאי תביני שאין זה מקצועי לייעץ כאן על הטיפול המתאים לך. הלא כן? נכון יהיה ללכת לקוסמטיקאית מקצועית שתראה את עור פנייך, תאבחן אותו, תדון יחד איתך על מה נחוץ יותר ומה פחות ויחד תחליטו אם ואיך תהיה הדרך בהמשך.מקווה שהפעם קיבלת תשובה שמשביעה את רצונך ולא במעט.. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)