פצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים
    אורנה
    01/02/2014

יש לי עור מעורב - שמן , אף פעם לא היה לי אקנה רציני , מקסימום פצע פה-פצע שם.
    לאחרונה יוצאים לי המון פצעים. ויש לי כמה שאלות
    א. האם הפצעים "מדבקים"? לחבר שלי יש פצעים והפנים שלנו נוגעות לא מעט .
    ב. האם מוצרי חלב מחמירים פצעים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

• פצעים - תגובה

שוש מאור
    02/02/2014

היי יעל, התשובה היא "בדרך כלל, כן" לשאלות שלך.. כן, זיהום=פצע ולכן פצע יכול להדביק. גם את את תיגעי באצבעותייך בפצע ואחר כך תגעי במקום אחר בפנים את עלולה לזהם את האזור החדש. לגבי חלב - הוכח שהרבה מהאנשים רגישים לחלב ומגיבים בפצעים. מציעה לך לבדוק את נושא הרגישות לחלב ולהתייעץ עם נטורופתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים - תגובה

רוית אסף
    05/02/2014

יעל שלום
    הופעת פצעים יכולה להיות מבעיה חיצונית כמו אי שמירה על ניקיון יסודי של הפנים בבוקר ובערב ולכן חשוב מאוד להקפיד על ניקוי יסודי. אם התופעה ממשיכה אני ממליצה ללכת להיבדק אצל רופא עור לפעמים גם שינויים הורמונליים או רגישויות למינהן(גם לחלב) גורמים לפצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו