מבקשת המלצה לקרם הגנה מהשמש לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה לקרם הגנה מהשמש לעור
    נסיכת הצבעים
    05/04/2008

שמן
    והאם יש קרם או תרסיס שאפשר גם לשים מעל מיק אפ או מיק אפ ופודרה אם אני שוהה מספר שעות בשמש ורוצה לחדש מבלי להרוס את האיפור?
    והאם פודרה או למשל אבקת הסוואה של אנה לוטן (זה כמו מיק אפ מינרלי לא?) שכתוב עליו spf
    15 או 30 אאו כל מספר אחר זה יעיל ומספק הגנה טובה?
    ומבקשת גם המלצה לקרם עינים קליל המכיל הגנה ולא מגרה
    וגם לשפתון לחות או אודם המכיל הגנה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפור וקרם הגנה

רינת פלג
    05/04/2008

תראי,
    היום לכל מייק-אפ יש בתוכו כבר מקדם הגנה. הבעייה היא שמוצר שמשלב בתוכו מוצר נוסף - תמיד אחד יבוא על חשבון השני, ולכן כדי שהמייק-אפ ישאר טוב ועמיד, אין אפשרות לעלות על SPF 15. זה המקסימום....
    מה שאת כן יכולה לעשות, זה להשתמש באיפור מינרלי שלרוב מכיל מקדם הגנה גבוה יותר, או לחילופין - וזו ההמלצה שלי - להימנע מחשיפה לשמש. השמש,גם עם קרם הגנה, גורמת לנזקים בלתי הפיכים לעור שלו, מאיצה את ההזדקנות באופן שלא ניתן לטיפול ע"י שום תכשיר, וזה עוד מבלי להזכיר את הסיכון לחלות בסרטן.
    אז נכון שכשאנחנו צעירים ויפים אנחנו לא חושבים על זה. אבל חבל אח"כ בגיל 40 להיזכר בטעויות שעשינו.... קיימים היום המון תכשירים משזפים מלאכותיים שנותנים מענה אולטימטיבי.
    שפתון עם לחות יש לד"ר פישר (עם SPF30), ובעניין קרם עיניים עם מקדם הגנה - זה רחלי תוכל לעזור לך יותר ממני.....
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה והאם ידוע לך כמה הגנ

נסיכת הצבעים
    06/04/2008

הגנה יש במיק אפ מינרלי אבקתי? לכל החברות יש כי יש לי של עפרה אבקתי ולא כתוב עליו?
    וכן גם אני מאד לא בעד חשיפה לשמש אך לפעמים אני עובדת בחוץ
    ובכלל אם יש המלצה לקרם הגנה לעור שמן?
    ואיך מחשבים הגנה אם שמים כמה מוצרים למשל אם אני שמה קרם לחות שזה 15 ועליו מיק אפ 15 זה יוצא 30 או שלא?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במייק-אפ מינרלי יש לרוב SPF20

רינת פלג
    06/04/2008

ולא, 15+15 זה לא 30..... SPF 15 תמיד ישאר SPF15...
    קרם הגנה מעולה שאני אישית תמיד משתמשת בו (אני נשרפת צ'יק צ'ק), הוא "סקין גארד". הם טוענים שהוא עם אפקט מראה, והוא אכן כזה. גם אחרי יום שלם (באילת בד"כ, כי אני לא נחפשת לשמש מיוזמתי...), אני עדיין באותו גוון ואפילו בלי טיפ טיפונת של שיזוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת תודה ואיפה קונים אותו?

נסיכת הצבעים
    06/04/2008

של איזה חברה הקרם והאם הוא נטול שומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשתות הפארם ואפילו בסופר,

רינת פלג
    06/04/2008

מה שכן, הוא קצת יותר יקר מהאחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו