עד כמה זה חשוב למרוח קרם לילה בגילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד כמה זה חשוב למרוח קרם לילה בגילי
    ניק
    27/02/2014

גיל 21.
    והאם זה בסדר שאני משתמשת בסרום ואחרי זה בקרם לחות או שלוותר על הסרום?
    ואיך אפשר להעלים פצעים קטנים במצח?, שמתי לב שאם אני אוכלת בשר בלילה שלפני, בבוקר אני קמה כאילו חדשה, אני יודעת שחסר לי וימין B12 עשיתי בדיקות שנה שעברה אבל עד כדי כך??

תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד כמה זה חשוב למרוח קרם לילה בגילי - תגובה

שוש מאור
    27/02/2014

היי ניק,

בפצעונים קטנים במצח אפשר לטפל בכל מיני דרכים. השאלהה היא ממה הם נגרמים ואז אפשר לדעת איך לטפל. מציעה לך ללכת לאיבחון עור אצל קוסמטיקאית או לרופא עור ולטפל בדרך הנכונה (מעט פילינג או תרופה או דברים נוספים אחרים שניץתן לטפל בהם). לגבי קרם לילה - יש סוגים שונים של קרמים שנותנים בלילה - חלקם יכולים להיות קרם להתחדשות העור וחלקם יכולים להיות קרם הזנה (שאין לך צורך בו) חלקם יכולים להכיל ויטמינים וכו ואז כן אפשר להוסיפם. בכל מקרה כדאי לעבור איבחון עור רציני והתאמת טיפול אצל מומחית ולא להתפתות לקנות סתם תכשירים שמוכרים לך בפארמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרת לי מאוד.

ניק
    02/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה זה חשוב למרוח קרם לילה בגילי - תגובה

רוית אסף
    03/03/2014

ניק שלום,
    קודם כל חייבים להשתמש בסרום ואחריו קרם לחות. הסרום לא יכול לחדור לעור ללא הקרם לחות.
    יכול להיות שהופעת הפצעונים שייכים לתזונה שלך. תבדקי את הנושא.
    אם את רוצה להעלים את הפצעים ישנם תכשירים המיועדים לטיפול וייבוש נקודתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו