מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם נגד קמטיםshir2409/02/2007
אני בת 24 וטפו טפו טפו טרם הופיעו אצלי קמטים
השאלה שלי היא מה הוא בכל זאת הוא הגיל להתחיל להשתמש בקרם נגד קמטים (עיניים למשל...)
בעבר קראתי כתבה שאומרת כי קרם נגד קמטים לאור צעיר זה לא טוב
ולכן השאלה הנשאלת היא מה זה "צעיר"?
ועוד שאלה קטנה,
יש לי עור רגיל-שמן ובדרך כלל רוב הקרמים ללילה הם מאוד שמנים
מישהי יכולה להמליץ לי על קרם לילה טוב שלא מפוצץ בלחות?
תודה רבה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשיר
רחלי אלמקייס10/02/2007שיר, אין הבדל בין קרם יום לקרם לילה מלבד שלפעמים בקרם יום יש מקדם הגנה, ההבדל בקרמים הוא בחומרים הפעילים שבתוכו המותאמים לסוג העור למשל: בקרם לעור יבש יש מגוון רחב של שמנים, בקרם לעור רגיל יש חומרים מימיים כמו: קמומיל, חומצה הילרונית ועוד.
ועכשיו לשאלותייך, התחיל בשאלה הקטנה, אינך זקוקה לקרם לילה את קרם היום שימי גם בלילה והוא יעשה את העבודה ויימנע קמטים וקמטוטים, יש לך אפשרות לשדרג ובלילה לפני הקרם את יכולה למרוח סרום ומעליו את הקרם, כך לא תרגישי שמנוניות ושהעור "מפוצץ בלחות" , אפשרויות לקרם וסרום: * קרם וסרום של חברות סוטיס, יונקה, פיורטי.
לגבי השאלה השנייה טוב ורצוי לשמר את העור ולהתחיל למרוח קרם עיניים מגיל 20 .
אין קרם רק נגד קמטים ואין קרם יום וקרם לילה לצערי זהו גימיק של מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
shir2410/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)