מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת המלצה לסרוםיפית08/04/2008
שלום,
אני בת 31 , יש לי עור רגיל ואני רוצה להתחיל להשתמש בסרום לפנים.
אשמח לקבל המלצה על מוצר ספציפי.
בתודה,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NMF
אני11/04/2008אני בת 29 ומשתמשת בשנתיים האחרונות במוצרי קוסמטיקה של NMF
אלו מוצרים שניתן לרכוש רק אצל קוסמטיקאיות אבל הם מאוד מאוד אייכותים ומוצלחים.
אני משתמשמת בסרום לעינים של קמילאי+קרם עינים+קרם לחות לפנים ומאוד מרוצה מהתוצאות
השחור והנפיחות מתחת לעינים מאוד נאוד התמעטו והפנים נראות טוב.
בהצלחה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
רחלי אלמקייס11/04/2008יפית,
ראשית נסביר:1. מהו סרום?
סרום הינו תמצית מרוכזת של ויטמינם,מינרלים,תמציות צמחים או חומצות שונות, בעלת מולקולות קטנות שיכולות לחלחל לעור עמוק יותר מהקרם, סרום יכול להיות מימי או שומני, ישנן קבוצות שונות של סרומים שלכל אחד מהם מענה לבעיה מסוימת בעור לדוגמא סרומים לעור מזדקן, אנטי אייג'נג, סרומים לכהויות בעור, סרומים להגברת הלחות של העור, סרומים להזנה, סרומים אנטי בקטריאלים לאקנה.
2. למי מיועד סרום ומתי אפשר להתחיל?
סרום מיועד לכולם, ניתן להתחיל כבר בגיל 25 ומעלה.
יפית בשבילך לאור האינפורמציה שנתת לי על סוג עורך אמליץ לך להשתמש בסרום ויטמין C של הולילנד המכיל ריכוז גבוהה של הויטמין ובנוסף חומצה הילרונית זו חומצה שמצויה בגופנו היא מעניקה לעור המון לחות שהעור רווי בכמות מקסימלית של מים הוא נראה זוהר מתוח ומלא חיים, אמליץ לך לשים אותו רק בלילה לפני הלחות מרחי מספר טיפות ועם ידיים לחות הספיגי אותו לתוך העור, או את יכולה להשתמש באחד מהסרומים מבית כריסטינה יאנג פוראבר, פלורואוקסיגא'ן, טרקסין, או בסרומים מחברת NMF כל ההמלצות הללו במידה ויש לך עור ללא פצעים ועור לא שמן במידה ותרצי לשוחח עימי השאירי לי אימייל ואחזור אליך או הסתכלי בהודעה שרשמתי היכן ניתן להשיג אותי
מקווה שעזרתי רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי בהמשך לסרום
סיגל12/04/2008רציתי לדעת האם מומלץ לשים סרום פעמיים ביום?
כי לי המליצו לשים רק בבוקר,אני בת 30+ ויש לי עור רגיל נוטה קצת לשמן.
תודה ,ושבוע טוב!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי , ממתינה לתשובה!
סיגלי15/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי מסיגל
סיגלי15/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל רחלי אלמקייס
רי24/01/2009רחלי היי, מה שלומך? שמי רינת פישמן עבדנו ביחד במכללה הייתי מאוד שמחה לדבר איתך האימל שלי [email protected] או הטלפון שלי 050-9980972 שיהיה לך לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי ולסיגל, תודה רבה על העיצות!
יפית11/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)