מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ...טל08/04/2008
שלום , קניתי לאחרונה מוצרי טיפוח מאחת החברות ושמתי לב שעל הקופסא שזה מכיל צבע טטרזין וקפאין ....ידוע לי שהצבע מאכל טטרזין הוא חומר מאוד מסוכן כאשר אוכלים אותו השאלה אם הוא גם מסוכן כששמים אותו על העור ? והאם קופאין מזיק לעור ?
אשמח לתשובה בהקדם !
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טל,
רינת פלג09/04/2008ע"פ מידע שקראתי בפורום של רופא עור, עולה שאין בעיה עם טטרזין כשהוא בא במגע עם העור. מה גם שצוין שם שעדיין לא הוכח שהחומר אכן מסרטן. אם הקרם לא גורם לאדמומיות או תופעות לוואי אחרות (כפי שיכולות להופיע בכל תכשיר קוסמטי), אז אני לא רואה מניעה משימוש בו...
בעניין הקפאין - כבר הכוח ששתייה מרובה של קפאין (קפה, תה, קולה וכו') מזיקה לעור (התייבשות העור, צניחתו, שינוי צבע ופיגמנטציה).
אני אישית לא רואה בעייה בשימוש בקרם המכיל כמות מעטה גם של קפאין וגם של טטרזין - שוב, במידה והקרם לא גורם לרגישויות אחרות.
הנוזל שנספג הכי טוב בתאי הגוף ומועיל להם הכי הרבה הוא מים. מים לבד. לא תה, לא קפה ולא מיץ פטל.... רק מים.
המידע כמובן לא מחליף התייעצות עם בעל מקצוע (קוסמטיקאית, רופא עור).
אני מקווה שעזרתי קצת, למרות שזה יותר התחום של רחלי מאשר שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת ! תודה רבה
טל13/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)