מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שמן בגיל מבוגריפית20/04/2014
שלום
אני בת 50
יש לי עור שמן ומעורב עם נקבוביות מאוד גדולות ויחד עם זה גם תופעות של הגיל- קמטוטים בזמן שמחייכת, קמטי הבעה משמעותיים ,גוון לא אחיד ועוד
איזה סוג מוצרי טיפוח מומלצים - כך שיהיה טיפול בנושא העור השמן ולא יהיה יבוש של העור,רוב מוצרי הטיפול לעור בוגר - לא מתאימים עבורי, גם של חברות יקרות.
אשמח לקבל המלצות
בתודה מראש
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמן בגיל מבוגר - תגובה
שוש מאור28/04/2014היי יפית, כל אשר אני יכולה לייעץ לך כאן, הוא ללכת לאשת מקצוע רצינית ולקבל התאמה לתכשירים שמתאימים בדיוק בשבילך. לא כדאי לבזבז כספים על התנסויות. אשת מקצוע תתאים לך על פי מצב עורך, גילך אורח חייך ועוד גורמים משפיעים מה שיהיה עבורך הטוב ביותר. לא פחות חשוב מכך - תקבלי את אחריותה ואם משהו מהמוצרים לא מתאים הוא יוחלף. בודאי שאיני יכולה לתת לך המלצות כאן מבלי לאבחן את עורך - זה בהחלט לא מקצועי ורציני וגם אסור לנו לנקוט פה בשמות חברות. מקווה שסייעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור שמן בגיל מבוגר - תגובה
רוית אסף30/04/2014יפית שלום,
על מנת לשמור על איזון אני ממליצה על מספר מוצרי טיפוח:
סרום אותו מניחים לפני הקרם לחות. הסרום מטפל בסמני הגיל ולכן הוא מאוד חשוב.
קרם לחות:
בגלל העור השמן,את יכולה להשתמש בקרם לחות קליל במקרם ג'ל.
הכי חשוב לפני מריחת המייק להניח פריימר- הפריימר הינו חומר מקשר בין הפנים למייק אפ,מטשטש נקבוביות פתוחות וחוסר אחידות בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)