עור שמן בגיל מבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שמן בגיל מבוגר
    יפית
    20/04/2014

שלום

אני בת 50
    יש לי עור שמן ומעורב עם נקבוביות מאוד גדולות ויחד עם זה גם תופעות של הגיל- קמטוטים בזמן שמחייכת, קמטי הבעה משמעותיים ,גוון לא אחיד ועוד
    איזה סוג מוצרי טיפוח מומלצים - כך שיהיה טיפול בנושא העור השמן ולא יהיה יבוש של העור,רוב מוצרי הטיפול לעור בוגר - לא מתאימים עבורי, גם של חברות יקרות.
    אשמח לקבל המלצות
    בתודה מראש
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שמן בגיל מבוגר

הוספת תגובה

• עור שמן בגיל מבוגר - תגובה

שוש מאור
    28/04/2014

היי יפית, כל אשר אני יכולה לייעץ לך כאן, הוא ללכת לאשת מקצוע רצינית ולקבל התאמה לתכשירים שמתאימים בדיוק בשבילך. לא כדאי לבזבז כספים על התנסויות. אשת מקצוע תתאים לך על פי מצב עורך, גילך אורח חייך ועוד גורמים משפיעים מה שיהיה עבורך הטוב ביותר. לא פחות חשוב מכך - תקבלי את אחריותה ואם משהו מהמוצרים לא מתאים הוא יוחלף. בודאי שאיני יכולה לתת לך המלצות כאן מבלי לאבחן את עורך - זה בהחלט לא מקצועי ורציני וגם אסור לנו לנקוט פה בשמות חברות. מקווה שסייעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור שמן בגיל מבוגר - תגובה

רוית אסף
    30/04/2014

יפית שלום,
    על מנת לשמור על איזון אני ממליצה על מספר מוצרי טיפוח:
    סרום אותו מניחים לפני הקרם לחות. הסרום מטפל בסמני הגיל ולכן הוא מאוד חשוב.
    קרם לחות:
    בגלל העור השמן,את יכולה להשתמש בקרם לחות קליל במקרם ג'ל.
    הכי חשוב לפני מריחת המייק להניח פריימר- הפריימר הינו חומר מקשר בין הפנים למייק אפ,מטשטש נקבוביות פתוחות וחוסר אחידות בעור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו