מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי פנים של קליניקאנה10/05/2014
לא כתוב על האריזה כמה אחוזי אלכוהול מכילים, תמוהה לדעתי..
יכולות בבקשה לעדכן אותי כמה אחוזי אלכוהול יש במי פנים של קליניק (כל הארבעה)?
מס' 1, 2, 3, 4...
בדגש על מספר 3 שמיועד לעוד מעורב עד שמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פנים של קליניק - תגובה
שוש מאור10/05/2014אנה, תפני לחברה ותשאלי. למה את חושבת שאנחנו אמורות לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי... תודה על התגובה הדוחה.
אנה10/05/2014גם אם את חושבת שהשאלה לא במקום יש דרך פחות תוקפנית להגיד זאת. במיוחד כשזה מגיע מ״קוסמטיקאית מקצועית״.
בכל אופן, קיבלתי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי... תודה על התגובה הדוחה. - תגובה
שוש מאור10/05/2014אנה, מצטערת אם נפגעת, זו לחלוטין לא היתה כוונתי וצר לי שכך זה השתמע. בכל אופן ולמרות הכל - אני אכן קוסמטיקאית מקצועית וככזו אני אמורה לסייע ולתת עצות בנוגע לטיפוח העור והגוף. כמובן שאני מתמצאת במוצרים המקצועיים ולא במוצרי המדף שכמותם יש מיליונים (אם לא יותר) ואין שום דרך שאף אני, המקצועית, אוכל לדעת מה יש בכל אחד מהם ובאיזה ריכוז. לכן חשבתי שהתשובה ברורה ואין ביכולתי לתת לך את המידע שביקשת. מקווה שעתה הובנתי טוב יותר. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר, מקבלת את ההתנצלות.
אנה10/05/2014תודה על התשובה המנומקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)