מי פנים של קליניק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי פנים של קליניק
    אנה
    10/05/2014

לא כתוב על האריזה כמה אחוזי אלכוהול מכילים, תמוהה לדעתי..
    יכולות בבקשה לעדכן אותי כמה אחוזי אלכוהול יש במי פנים של קליניק (כל הארבעה)?
    מס' 1, 2, 3, 4...
    בדגש על מספר 3 שמיועד לעוד מעורב עד שמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי פנים של קליניק

הוספת תגובה

• מי פנים של קליניק - תגובה

שוש מאור
    10/05/2014

אנה, תפני לחברה ותשאלי. למה את חושבת שאנחנו אמורות לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי... תודה על התגובה הדוחה.

אנה
    10/05/2014

גם אם את חושבת שהשאלה לא במקום יש דרך פחות תוקפנית להגיד זאת. במיוחד כשזה מגיע מ״קוסמטיקאית מקצועית״.
    בכל אופן, קיבלתי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי... תודה על התגובה הדוחה. - תגובה

שוש מאור
    10/05/2014

אנה, מצטערת אם נפגעת, זו לחלוטין לא היתה כוונתי וצר לי שכך זה השתמע. בכל אופן ולמרות הכל - אני אכן קוסמטיקאית מקצועית וככזו אני אמורה לסייע ולתת עצות בנוגע לטיפוח העור והגוף. כמובן שאני מתמצאת במוצרים המקצועיים ולא במוצרי המדף שכמותם יש מיליונים (אם לא יותר) ואין שום דרך שאף אני, המקצועית, אוכל לדעת מה יש בכל אחד מהם ובאיזה ריכוז. לכן חשבתי שהתשובה ברורה ואין ביכולתי לתת לך את המידע שביקשת. מקווה שעתה הובנתי טוב יותר. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר, מקבלת את ההתנצלות.

אנה
    10/05/2014

תודה על התשובה המנומקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו