שעוות פנים לעור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעוות פנים לעור רגיש
    רשא
    24/05/2007

שלום, אני בת 22 ויש לי בעיה שמאוד מציקה לי
    יש לי עור פנים מאוד רגיש ונוטה לפצעים, בנוסף השערות בפנים מאוד מפריעות לי ולאחר שהסרתי בשעווה אצל קוסמיטיקאית הופיעו פצעים באותו אזור. הקוסמיטיקאית אמרה לי שיש לי שכבת עור דקה מאוד ושלא כדאי לי להסיר את השיער בפנים. אך עדיין זה מאוד מפריע לי! מה ניתן לעשות? האם יש דרך למנוע הופעת פצעים וכתמים לאחר הסרת השיער? בינתיים אני צובעת את השערות כדי שיפריעו לי פחות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעוות פנים לעור רגיש

הוספת תגובה

• שעווה בפנים לעור רגיש

רחלי אלמקייס
    25/05/2007

שלום, תחילה נומר שרגיש זה לא סוג עור חמודה זהו מצב שבו העור שלך נתון כרגע.
    שיער בפנים אכן באמת מפריע אמליץ לך לעשות שעווה ולמה?
    שעווה אינה אמורה לעשות פצעים אם משתמשים בשעווה הנכונה ובאופן הנכון,ישנו תהליך הכנה לפני ביצוע השעווה וישנו תהליך שמסיים שני תהליכים אילו חיבים להתבצע.
    רישמי לי איפה את גרה ואנסה לחפש לך מישהי שאני יודעת שתעשה את זה כמו שצריך להתבצע.
    במידה ויצאו לך פצעים יש למרוח בלילה בשכבה דקה קרם פרופולן בלילה הראשון לישון עם הקרם וא"כ לשים במידת הצורך שכבה דקה לרבע שעה ולהסיר בעזרת מי פנים המתאימים לסוג העור שלך - אין להסיר את הקרם עם מים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי אלמקייס

רשא
    30/05/2007

היי..תודה על התגובה. אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי כדי למצוא מקום בו עושים זאת כמו שצריך. אני גרה בטייבה (משולש) אז אם את מכירה מישהי בכ"ס או באזור לא תהיה לי בעיה להגיע לשם. ושוב תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו