מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודם מעל הפהסיגל25/05/2007
נשארו לי סימנים מפצעים מעל הפה והתחלתי להשתמש בבית בפילינג של חברת רניו הכל היה בסדר עד שהלכתי לקוסמטיקאית לעשות שפם בשעווה ונהיה לי כמו כוויה בצבע ורוד -אדום ,הקוסמטיקאית אמרה שהעור שלי נהיה רגיש ושאין לי את הפלורה הטבעית של העור (ההגנה של העור היא אמרה). מה את ממליצה לי לעשות חוץ מבינתיים לא להשתמש בפילינג האם יש מוצר שאת ממליצה עליו סוג עורי הוא מעורב חסר לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
רחלי אלמקייס25/05/2007היי סיגל ממה שקראתי בשאלתך השתמשת בפילינג והלכת לעשות שעווה, זכרי מהיום והלאה אין לעשות שעווה אחרי שימוש ממושך בפילינג , שעווה בעצם הקילוף שלה עושה כמו פעולת הפילינג.
חובה על הקוסמטיקאית לידע אותך במה שכתבתי למעלה.
לעת עתה כדי להיפטר מהאודם שיש מעל השפה בראש ובראשונה כל פעם שאת יוצאת מהבית ביום עליך לשים חסם שמש, בערב מרחי תכשיר שנקרא סופר אמוליין או ג'ל ביו ריפר השניים הללו עושים תכשירים נפלאים לעור מכיוון שעורך חסר לחותכלומר מיובש הינך יכולה למרוח אחד מהם בבוקר ובערב לפני הלחות כסרום הרווחת שתי מטרות במוצר אחד.
לגבי הלחות שביקשת עזרה אם את רוכשת סופר אמוליין השתמשי בלחות מור שניהם מבית סומה הרבה, אם בחרת לרכוש ג'ל ביו ריפר השתמשי בלחות יום של ביו ריפר או בלחות מסדרת רהניו - שניהם מבית הולילנד קוסמטיקס - את התכשירים הללו ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאית בלבד ( אם לא תמצאי ותזדקקי לעזרה פני אלי והשאירי לי את האימייל שלך).
לגבי הפילנג שאת עושה איני יודעת מאיזה סוג הוא ומה החומר הפעיל בו כי איני מכירה את המוצר אבל ברצוני לידע אותך בפרט מאוד חשוב פילינג מבצעים על כל הפנים ולא רק על חלק מהם תדירות שיש לעשות פילינג היא פעם בשבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)