מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ
    שירן
    15/04/2008

העור שלי נראה די טוב בלי מייק אפ (הרבה אנשים אומרים שאיני צריכה אך אני מרגישה יותר טוב עם). יש לי עור מעורב, לעתים לאחר מס' שעות אני מבריקה קצת באף. ניסיתי להשתמש בפודרה של שסיידו ללא מייק אפ, והתוצאה יפה וטבעית מאוד אבל זה מייבש לי את העור. אני מחפשת מייק אפ עדין וטבעי או אפילו רק פודרה שלא מייבשת למנוע הברקות באף. ואשמח אם תוכלי להמליץ לי על מייק אפ כזה. רצוי משהו שגם מטפח את העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ

הוספת תגובה

• היי נועה!

רינת פלג
    15/04/2008

בעקרון אני ממליצה בחום על מייק-אפים מינרליים. להמון חברות יש כיום מייק-אפ מהסוג הזה. יש לו כיסוי קליל, טבעי, יפה והוא גם מטפח ומזין את העור.
    אם את רוצה המלצה לחברה מסוימת, אשמח אם תשלחי לי מייל פרטי, היות ואני לא נוהגת לפרסם מוצרים וחברות בפורום עצמו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה - שלחת לי מייל אבל אין בו

רינת פלג
    15/04/2008

כתובת ככה שאני לא יכולה לחזור אלייך....
    שלחי לי כתובת בגוף המייל כדי שאני אוכל להעתיק....
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו