טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי רחלי.. לפני כמה חודשים התעניינתי באשר לקוסמטיקאית מעולה ואת המלצת לי על קוסמטיקאית בשם אורלי חכם. מאחר ואני לא יודעת היכן היא מתגוררת טילפנתי ל144 שם נתנו לי 3 מספרים של נשים שנקראות אורלי חכם ולפני שאני מנסה להתקשר רציתי לדעת האם היא מתגוררת באחת מהערים :פ"ת נתניה או י-ם? אם היא אכן מתגוררת באחת מהערים האלו אני אטלפן למספר שיש ברשותי.. ואם את יכולה לתת לי כתובת מדוייקת של המקום בו היא מקבלת אני אשמח עוד יותר.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד