מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת המלצה למסקרה טובהנסיכת הצבעים21/04/2008
--------------------------------------------------------------------------------
אני נסיתי כבר כמה מסקרות ויש לי בעיה שבמשך היום הן מתייבשות לי ומציקות לי על הריסים וגם מתפוררות ונכנסות לתוך העין ומציקות לי
אז אולי יש לכן המלצה למסקרה טובה שזה לא קורה איתה?
גם לכן זה קורה?
אני אוסיף שאני מדברת על מסקרות חדשות לא כאלה שכבר ישנות שאני יודעת שזה יכול לקרות איתן
ואני גם שמה ממש שכבה אחת דקה ומסרקת שלא ישארו גושים אז אין לי מושד למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שחשוב במסקרה,
רינת פלג21/04/2008זו דווקא המברשת שלה....
אני מאוד אוהבת את המסקרות עם המברשת שנראית כמו מסרק (ולא את הספירלית הצפופה...).
צריך גם לבדוק בניסוי וטעייה, כי יכול להיות שמסקרה שטובה לדעתי לא תהיה לך טובה בגלל רגישויות וכו' וכו'.
שימי לב, לפני שאת מניחה את המסקרה, שאת מנקה אותה ממש כמעט לחלוטין, על פתח הבקבוקון. לפעמים כל הגושים האלה נוצרים מעודפי חומר על המברשת.
אם בכל זאת את רוצה המלצה על מסקרה ספציפית, שלחי לי מייל. אני לא נוהגת לפרסם פה מוצרים בגלוי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן גם אני מעדיפה מברשת מסרק ויש לי
נסיכת הצבעים22/04/2008אחת כזאת ואני מנקה היטב את המברשת ומורחת מעט חומר ובכל זאת זה במהלך היום מתייבש ומתפורר לי
אה ואני שולחת לך מייל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרתי לך מייל,
רינת פלג22/04/2008יכול להיות שהמסקרה כבר פג תוקף? אם היא עברה את השלושה חודשים בשימוש יומיומי אצלך, אז היא פג תוקף ומכאן עניין הגושים.
אם לא, אז היא סתם פגומה, ואם יש לך עדיין את הקבלה, אז אני מציעה ללכת ולהחליף.
דרך אגב, שימי לב שמסקרה עמידה במים מיועדת לשכבה אחת בלבד. ברגע שאת מניחה שתי שכבות היא עושה אוטומטית גושים.
במסקרה שאינה עמידה - זה לא קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרה טובה
שושנה25/04/2008אני משתמשת במסקרה של רוית אסף והיא מעולה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושנה
רינת פלג25/04/2008יש המון המון מסקרות טובות, אנחנו פשוט לא נוהגים לפרסם מוצרים בפורום.....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)