מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור קבוע בגבותמוריה30/11/2014
שלום
עשיתי איפור קבוע בגבות בסך הכל אני מרוצה מהצורה והצבע
אבל אני מאוד לא אוהבת את הצורה מאיפה שמתחילה הגבה היא מרובעת ורציתי צורה לא עגולה אבל בצורה יותר טבעית
אני יודעת שאין דרך להסיר את זה
רציתי לדעת אם בעזרת איפור קבוע נוסף אפשר לסדר תצורה ?
תודה אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע בגבות - תגובה
אינה בן נון01/12/2014שלום מוריה
אשמח אם תשלחי תמונה של המצב העכשוי כדי שאוכל לייעץ לך
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
מוריה01/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
אינה בן נון01/12/2014היי מוריה,
ישנן 3 אופציות טובות לשליפת הצבע מהאזור הלא רצוי.
1. לייזר
2. דריי נידלינג
3. שימוש מספר חודשים בקרם חומצות/רטינול בנקודה המבוקשת
אל תיתפתי לעשות תיקוני צבע קאמופלאז (צבעי עור)
זה נראה ממש רע עם הזמן ואין דרך אחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מוריה01/12/2014תודה על ההסבר
רציתי רק לשאול מזה דרי נידלינג?
ובקשר לרטינול אני צרכי לגשת לרופא עור למרשם?
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע בגבות - תגובה
רוית אסף08/12/2014רוית שלום
ניתן לתקן איפור קבוע בגבות אצל מומחים לאיפור קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע בגבות
נועה19/12/2014היי ,
יש לי איפור קבוע בגבות (כפי שנאמר לי אמור להחזיר עד שלוש שנים)
אחרי חודשיים הוא נהפך לי לצבע כתום אדום ויש לציין שאני בהירה וישר רואים את זה כשמסתכלים
השאלה שלי היא אחרי כמה זמן האיפור דוהה לגמריי?
איך אפשר להסיר אותו ללא לייזר ובצורה טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)