איפור קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור קבוע
    batdav90
    23/04/2008

רוצהלעשות איפור קבוע פס מתחת לעין במקום עיפרון . האם זה גם מחזיק מעמד כמה שנים ?
    וכמה זה עולה מי יודעת לתת לי הערכה של מחיר ? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע

הוספת תגובה

• אני בודקת לך.

רינת פלג
    23/04/2008

חוזרת אלייך ברגע שתהיה לי תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נשאר בין 3-5 שנים,

רינת פלג
    24/04/2008

והמחירים תלויים באיזור המגורים.
    כל מה שנשאר לך לעשות זה לפתוח דפי זהב, להרים כמה טלפונים, ולראות מה הממוצע פחות או יותר בעיר שלך...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע

רחלי אלמקייס
    24/04/2008

לפני שאענה לך עליך לדעת שאזור מתער העין הינו אזור רגיש ולכן עליך לבחורביתר קפדנות את אשת המקצוע שתעשה עבורך את המלאכה.
    הזמן שהאיפור מחזיק על העור תלוי בשיטת העבודה, ישנן שתי שיטות כדלקמן:
    1. עבודה עם מחט בצורת שיפשוף העור בשיטה זו אין חדירה עמוקה לשכבות העור התחתונות, בשיטה זו האיפור מחזיק בין שנה וחצי לשנתיים.
    2. עבודה עם מחט בצורה שבה הצבע חודר לשכבות התחתונות ביותר, בשיטה זו האיפור נשאר עד 4 שנים.
    עליך לדעת שישנה חשיבות רבה לאיכות הצבעים שהקוסמטיקאית משתמשת, אם את מבררת תשאלי וחפשי אשת מקצוע שעובדת עם הצבעים של מגייק קוסמטיקס.
    בכל שיטה איפור קבוע עם השנים דוהה.
    איפור עיניים (עליון ותחתון ) נע בין 1200 -1800
    שהיה בהצלחה אם את רוצה המלצות השאירי לי אימייל ואחזור אליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי מה דעתך על הצבעים של ביו טאץ'

נסיכת הצבעים
    24/04/2008

לאיפור קבוע
    מכירה אותם איך הם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע

batdav90
    27/04/2008

לרחל, זה נראה לי מאד יקר יש גם מקומות יותר זולים או שזה תלוי באיכות העבודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע אייליינר

זהבה
    27/04/2008

היי, שמי זהבה ואני מדריכה ראשית בבי"ס לאיפור קבוע
    איפור קבוע אייליינר משמש כפיתרון אולטימטיבי . לא נמרח, לא מתקלקל ובכלל חיסכון של זמן.
    מאפרת טובה מתאימה לך את סיגנון האייליינר שמתאים לך- הדגשת ריסים בלבד, אייליינר חיצוני, חתולי וכד' בהתאם למבנה העין . כמנוסה בתחום אני יכולה לומר בבטחון שכשהאיפור נעשה בידיים מקצועיות זה ה-ה-מ-ם ולא זה עלול להסתיים בזוועה
    אני אישית נמצאת בקריות ( חיפה ) יש לי אתר שתוכלי לראות עבודות ובנוסף אם תרצי אני יוכל להפנות אותך לאחת התלמידות שכבר סיימו וקרובה אלייך

מקווה שהועלתי ובהצלחה
    זהבה שושנה - Z.B איפור קבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך איפור קבוע אייליינר

זהבה
    27/04/2008

בנוגע לכמה זמן האיפור נשאר אני מצטערת לסתור את חברותיי למקצוע אבל בגלל המרקם הדק של העין אייליינר נשאר להמון המון שנים ולעיתים אף לתמיד
    זה נכון שהצבע עלול לדהות, דבר התלוי בטיב הצבע ובמקצועיות המאפרת
    איפור קבוע זה בעצם החדרת פיגמנט בעל צבע לעור והשיטה הידועה והמקובלת היא המחט

המחיר משתנה מאזור לאזור אך אל תקלי ראש בגלל המחיר!
    תעשי סקר שוק , תבקשי לראות עבודת, המלצות וכד'

לגביי הצבעים של מגי'ק אני חולקת ובגדול אבל לא נראה לי שצריך להלאות אותך בכל כך הרבה פרטים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו