איפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור
    יפית
    27/04/2008

שלום רב,

אני שמה ביום-יום רק קונסילר וקרם לחות. נדמה לי שבגלל הקרם לחות הקונסילר לא נתפס טוב. האם אני צודקת?
    ומה אני יכולה לעשות כדי לשים את שניהם על הפנים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור

הוספת תגובה

• היי יפית,

רינת פלג
    27/04/2008

את צודקת, אבל יש משהו נוסף....
    נתחיל מההתחלה ונתקדם שלב שלב....
    בין שאת מניחה את קרם הלחות לבין הנחת הבסיס לאיפור, את צריכה לחכות לפחות 10 דקות ולאחר מכן לספוג את שאריות הקרם בעזרת טישו יבש. אם את מדלגת על זה, לא משנה מה תעשי - האיפור תמיד ינזל ולא יישב טוב.
    אחרי הנחת קרם לחות, יש להניח קונסילר רק סביב איזור העניים (עפעף עליון + כל האיזור שמתחת לעין, זה יוצא ממש כמו שני עיגולים מסביב לעיניים), ולאחר מכן מייק-אפ על כל הפנים (בלי איזור העיניים כמובן). אחרי שהנחנו מייק-אפ יש לפדר את כל הפנים כולל העיניים. אחד מתפקידה של הפודרה הוא לקבע את כל איפור הבסיס שהנחת ובאמת לעזור לו להישאר במקומו.
    הקונסילר הוא מוצר שומני מטבעו, ולכן לא יכול להישאר לבדו על הפנים. הוא חייב לבוא בתוספת פודרה.
    אם את משתמשת במייק-אפ נוזלי, אין צורך בפידור כל הפנים אלא רק את האיזורים עליהם הנחת קונסילר.
    את יכולה גם להשתמש במייק-אפים בגוונים שוים במקום קונסילר.
    אם את מניחה קונסילר כדי להסתיר כהויות - מייק-אפ בגוון ורדרד יתאים.
    אם את מניחה קונסילר כדי להאיר את איזור העיניים - מייק-אפ נוזלי בטון אחד בהיר יותר ממה שאת מניחה על כל הפנים, יתאים לך.

אם יש שאלות נוספות, אני פה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו