תאורה בחדר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאורה בחדר שינה
    רות
    07/05/2015

ברצונילדעת איזו תאורה מתאימה לחדר שינה כדי האיפור לא יראה ככתמים. יש לי גם תאורה בפינת האיפור אך היא לא נעימה לעיין. מקווה שתוכלו לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאורה בחדר שינה

הוספת תגובה

• תאורה בחדר שינה - תגובה

יפית קוריש
    10/05/2015

היי רות, כדי לראות הכי טוב את האיפור ולגלות פגמים לפני שאת יוצאת מהבית, מומלץ שתהיה תאורה לבנה חמה, מה שהכי קרוב לתאורת יום, את יכולה לקנות מנורות לד עם תאורת יום וזה יתן לך פתרון טוב ומואר.
    לפעמים תאורה צהובה מידי היא עמומה ותאורה לבנה מידי עם נטייה לכחול זה מזכיר בית חולים אז צריך איזון (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם עיניים

רות
    10/05/2015

תודה על התשובה המהירה.ברצוני לדע אם איזה קרם עיניים להשתמש . אני בת 60 ומרגישה שהעור זוקוק לשוממני יותר כמו כן יש לי כתמים שחורים מחת לעיניים "תמיד" האם יש מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאורה בחדר שינה - תגובה

רוית אסף
    28/07/2015

רות שלום
    חשוב שהתאורה תהיה,תאורה רכה וצהובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו