ראשים שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשים שחורים
    רוני
    29/05/2007

היי, אני בת 14 ויש לי המון ראשים שחורים בפנים..
    כבר השתמשתי בפילינג, סבון רחצה לפנים, מסכות ועוד מותאמים ע"י יועצת יופי בסופר פארם לתקופה ממושכת..
    הבעיה שאחרי שאני מוצאיה אותם נישארים לי חורים בפנים..
    הפסקתי את השימוש בתכשירים לפנים ועדיין יש לי המון שחורים..
    איך אפשר להיפתר מהם וגם שלא ישארו צלקות או חורים בפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראשים שחורים

הוספת תגובה

• ראשים שחורים בפנים

נועה
    30/05/2007

קומודונים,או בלשון העם "שחורים" הם אחד מהסימנים של עור שמן ואת בגיל כזה,שתופעה זו מאוד נפוצה.מאוד ממליצה לך:
    1) לא לגעת בשום אופן בפנים בעצמך-את מזהמת את המקום ופוצעת את העור ולכן ישארו צלקות - תני לקוסמטיקאית לטפל בעור,זו המומחיות שלה. במקרים קשים של פצעים ממש, מומלץ להתייעץ עם רופא עור.
    2) כדי לטפל בעור שמן,יש להתאים למצבו את התכשירים המיוחדים.קודם יש לאבחן מקצועית את העור ובהתאם לכך את הטיפול המתאים. אל תתפתי לקנות בחנויות-הדיילות לא תמיד מקצועיות והן רוצות למכור.את עלולה להחמיר את המצב.
    3) הקפידי על הגיינה של העור ושטפי פנים במים לעיתים תכופות - ואגב, יש לשתות הרבה מים כדי לעזור לגוף לנקות את עצמו. גם תזונה של ירקות והמנעות ממתקים תעזור לכך. השתמשי במגבת פנים רק שלך והחליפי אותה לעיתים תכופות. גם ציפית לכרית מכותנה ולא סינטטית תעזור לכך.
    4) המנעי מקרם שיער שמנוני או מג'ל לשיער - לעיתים הם גורמים לשומן יתר בעור, במיוחד בקיץ
    גשי לטפל ולהתייעץ - יש מה לעשות כדי לשפר ולמנוע. רק אל תגעי לעצמך בפנים !
    כל טוב ובהצלחה.
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו