סרום סבון וקרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרום סבון וקרם
    רוני
    04/05/2008

שלום
    אני מעוניינת לקנות קרם פנים תכשיר ניקויי וסרום.
    אני בת 36 עור מעורב יבש בצדדים שמנוני יותר באזור ה-T יש לי בעיית פיגמנטציה בעקבות ההריון, מסכת הריון, שלא עוברת כבר שנה וחצי, השתממשתי בתכשירים של דקלאור ללא שינוי, עברתי לדיור לטיפול אנטי אייג'ינג, לא הרגשתי שהיה שיפור במשך שנה ואחד הקרמים לילה שלהם גם צרב לי, חזרתי לקרם של קרליין עכשיו, האמת שהוא מרגיש נעים כי הוא שמן, קניתי קרם לעור יבש, אבל אולי יש טובים ממנו..
    הייתי מבקשת המלצה לא משוחדת כמו של דילות היופי בסופר פארם לקרם יום, קרם לילה, סרום ותכשיר ניקויי אציין כי לאחר מקלחת העור מרגיש מאוד יבש ולכן העדפתי היא לקרם שמנוני יותר.
    תודה רבה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרום סבון וקרם

הוספת תגובה

• לרוני

רחלי אלמקייס
    23/05/2008

בהשיגרת טיפוח שצריכה להיות עבורך היא :
    ניקוי בוקר וערב בסבון שלא מייבש סבון שלא מכיל דיטרגנט שהוא חמור מקציף שגורם ליובש רצוי שבסבון יהיו גם רכיבים שתכונתם היא להבהיר.
    דוגמאות לסבון סבון אמבליקה או סבון מור.
    בבוקר לאחר הסבון מרחי קרם לחות קליל ומעליו מרחי חסם שמש כלומר מקדם הגנה.
    המקדם הגנה הינו תכשיר חשוב עבורך אם את יוצאת מהבית ביום ללא חסם שמש את רק מחריפה את תופעת הפיגמנטציה.
    דוגמאות לחסם שמש :( חסם שמש יכול להיות עם מעט מייק אפ שמתאים לכל גווני העור או ללא מייק אפ.) סנברלה או תחליב הגנה זהוב.
    תהליך שיקום עורב כלומר הטיפול בפיגמנטציה והטיפול במקרם העור יעשה בלילה ע"י קרם שיקומי
    לאחר ניקוי הפנים בלליה עליך למרוח נוזל לפני הקרם הנוזל יגרום להבהרה ולחידוש העור מעל הנוזל מרחי קרם הבהרה - כידצ החומרים הללו ישפיעו על תיקון מראה העור?
    חומרים אילו מכילים רטין A או רטינול שזה נגזרת של הרטין, השפעת הרטין על העור היא לגרום לחידוש רקמות העור ע"י סילוק התאים המתים והן להבהיר את העור
    בנוספת קיימת אפשרות להניח מעל הנוזל קרם שמכיל חומצה אזלאית , חומצה זו שמקורה מפיטריה היא מבהירה ואנטי דלקתית
    חשוב מאוד לציין שני דברים:1. אם הינך בהריון או מניקה השימוש בקרמים השיקומיים שמכילים רטינול וחומצות שונות אסור בהחלט.
    2. עליך לדעת שכתם הינו לא רק מעל העור אלא הינו נמצא עמוק בשכבות הפנימיות של העור ולכן ההבהרה לוקחת זמן ממושך מאוד וברוב המקרים אין הכתם מתבהר ב100% אבל שילוב בין פילינג טוב אצל קוסמטיקאית ובין הטיפול בבית יביא תוצאות משמעותיות ונראות לעין לעורך.
    את התכשירים תוכלי לרכוש מקוסמטיקאיות בלבד.
    שהיה בהצלחה לאינפורמציה נוספת אשמח אם תשאירי לי אימייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו