מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עפעפים וקונסילר תואםשירי15/10/2015
שלום,
יש לי צבע חום כתןם טבעי בעפעף (שזה יפה) כי זה נראה כאילו שמתי צללית.
אך, אם אני רוצה לעיתים להתאפר באופן מסודר כאילו עם קונסילר שיעשה את האזור בצבע אחיד כזה לאיפור של צלליות ..כאילו כמו איפור מקצועי כזה, איזה קונסיר לשים?
כי כשאני שמה קונסילר רגיל זה נותן לי צבע עפעפים אפורות. מה הצבע שאני צריכה לבקש בקניה.. מה המלצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפים וקונסילר תואם - תגובה
יפית קוריש15/10/2015היי שני, תחפשי קונסילר בגוון כתמתם הוא ינטרל את הכהות ויעלים את האפרוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפים המשך
שירי15/10/2015היי,
לא אמרתי שיש לי אפרוריות או השחרה חס ושלום, להפך לי יש כתום חום טבעי על
העפעפים, פשוט כשאני שמה קונסילר זה נהיה אפור.
מקווה שהבנת יותר טוב.
עכשיו איזה קונסילר את ממליצה לשים על העפעף הכתום בשביל שיהיה נטרלי לאיפור ושלא ייצא לי אפור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפעפים המשך - תגובה
יפית קוריש20/10/2015היי שני, כנראה שאת משתמשת בגוון קונסילר בהיר ושהוא נמצא באיזור הכהות מתחת לעין הוא מתקבל אפור, עדיף להשתמש בגוון כתמתם קצת יותר בהיר מגוון העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)