דילגתם על השאלה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם על השאלה שלי
    רוני
    07/05/2008

שלום
    אני מעוניינת לקנות קרם פנים תכשיר ניקויי וסרום.
    אני בת 36 עור מעורב יבש בצדדים שמנוני יותר באזור ה-T יש לי בעיית פיגמנטציה בעקבות ההריון, מסכת הריון, שלא עוברת כבר שנה וחצי, השתממשתי בתכשירים של דקלאור ללא שינוי, עברתי לדיור לטיפול אנטי אייג'ינג, לא הרגשתי שהיה שיפור במשך שנה ואחד הקרמים לילה שלהם גם צרב לי, חזרתי לקרם של קרליין עכשיו, האמת שהוא מרגיש נעים כי הוא שמן, קניתי קרם לעור יבש, אבל אולי יש טובים ממנו..
    הייתי מבקשת המלצה לא משוחדת כמו של דילות היופי בסופר פארם לקרם יום, קרם לילה, סרום ותכשיר ניקויי אציין כי לאחר מקלחת העור מרגיש מאוד יבש ולכן העדפתי היא לקרם שמנוני יותר.
    תודה רבה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילגתם על השאלה שלי

הוספת תגובה

• יקירתי, לא דילגתי,

רינת פלג
    07/05/2008

את פשוט חייבת את רחלי.....
    מה שאני יודעת בקוסמטיקה וטיפוח זה כלום לעומת הידע שיש לרחלי, ולכן לא עניתי לך.
    את פשוט צריכה תשובה מקצועית יותר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי אני מחכה לרחלי:-)

רוני
    07/05/2008

תודה אני אחכה לרחלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

רחלי אלמקייס
    23/05/2008

עניתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

רחלי אלמקייס
    29/05/2008

רוני עניתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו