מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה טיפולליאור30/05/2007
שלום רחלי
אני בת 23 וסובלת מפיגמנטציה של אקנה. עברתי טיבול אנטיביוטי וירדו לי הפצעים באופן משמעותי אך נשארו צלקות והייתי מעונינת בקוסמטיקאית שעושה פילינג להוריד את השיכבת עור הזו.
אשמח לשמוע כל המלצה בנושא
אני חיפאית דרך אגב
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
רחלי אלמקייס03/06/2007לגבי שתי שאלותיך
אבדוק לגבי קוסמטיקאית בחיפה שעובדת עם יונקה
בכל מקרה אחזור עם תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש את אותה הבעיה ואני אשדודית
שני08/06/2007צריכה גם המלצה על קוסמטיקאית באזור , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
רחלי אלמקייס14/06/2007אם תירצי אשמח לטפל בך בקליניקה שלי הנימצאת בת"א במספרה של שוקי זיקרי
בכל דרך שתבחרי שהיה לך בהצלחה
רישמי לי את האימיל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
רחלי אלמקייס14/06/2007בדקתי אומנם לקח לי לא מעט זמן אבל מה לעשות אני יסודית בעבודתי מצטערת איני מכירה באופן אישי את הקוסמטיקאית שנתנו עבורי לכן איני רוצה לקחת אחריות .
אבל בכל מקרה אשמח לעזור לך באופן אישי אם תירצי להגיע אלי לטיפול פנים אני נימצאת בת"א במספרה של שוקי זיקרי בבן יהודה 183 רישמי לי את האימייל שלך ואנסה לעזור
בכל מקרה שהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)