איך להתאים פריימר לפנים+ מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתאים פריימר לפנים+ מייק אפ
    אביבית
    20/12/2015

שלום
    רוצה לשאול איך להתאים את הפריימר לעור
    אני יודעת שתת צבע שלי הוא צהוב
    האם אני צריכה פריימר לפנים בגוון צהוב

האם גם מייק אפ צריך להיות בגוון צהוב?
    (התאימו לי ורוד ונראה לי שזה טעות למרות שלא רואים....)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאמה נכונה של מייק אפ ופריימר

אילה כהן
    03/01/2016

דבר ראשון הדרך הכי נכונה להתאים פריימר הוא להיכנס לחנות פארם, ולנסות כמה עליך, אני כעקרון ממליצה על החברות איל מקיאג' , ושל מאק ,גם אסתי לאודר מצויין..
    לגבי בסיס איפור (מייק אפ), קחי את פרק כף היד שלך הפנימי ומרחי עליו קצת מייק אפ ,נסי כמה גוונים עד שתמצאי התאמה מלאה ... הגוון שיש לי בפרק כף היד מתאים באופן מלא לגוון הפנים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתאים פריימר לפנים+ מייק אפ - תגובה

יפית קוריש
    06/02/2016

את שואלת איך להתאים פריימר, אז תלוי איזה פריימר, לאיזה מטרה?
    יש פריימרים שמיועדים לברק ויש כאלו שמטרתם לתת מראה מט, יש כאלו שמיועדים לתקן גוון כמו שציינת .. אז אין קשר לתת גוון צהוב אלא אם את רוצה לשנות מעט את הגוון אז תקחי גוון סגול.
    אבל לא נראה לי שלזה התכוונת, אז תרשמי לי למה את רוצה פריימר?
    לגבי התאמת מייק אפ, הדרך היחידה להתאים מייק אפ היא להניח על איזור הלחי מעט מייק אפ ולבדוק שהוא מתאים גם לאיזור הפנים וגם לאיזור המחשוף, אם הוא ״נעלם״ ולא בולט לעין זה אומר שהגעת לגוון מעולה ואם לא זה אומר לנסות גוון נוסף, המלצה שלי תניחי קצת ואז אם את לא בטוחה תניחי לידו גוון אחד בהיר או כהה בהתאם לתוצאה שיצאה לך ואז תבדקי מי מהם מתאים יותר??
    המלצה שלי, שרוצים להגיע להתאמה מעולה צריך לבדוק את הגוון גם באור שמש ולא רק בתאורה בחנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתאים פריימר לפנים+ מייק אפ - תגובה

רוית אסף
    17/02/2016

אביבית שלום,
    אם את רוצה פריימר מתקן גוון כדי לנטרל גוון עור צהבהב את צריכה להשתמש במתקן גוון בצבע סגול.
    פריימר שקוף על בסיס סליקון מחליק את שטח הפנים של העור ומחליק נקבוביות לפני הנחת המייקאפ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו