מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהההה על ריסיםספיר1510/05/2008
ה' לא בירך אותי בהמון ריסים......
ובערך פעם ביום או יומיים אני רואה שנושר לי ריס
זה נורמלי?????
ועוד משהו
עם לא מורידים את הרימל מהריסים יש מצב שזה גורם לנשירת הריסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ספיר,
רינת פלג10/05/2008הריסים הם שערות רגילות בגופנו בדיוק כמו השיער שעל ראשך, ולכן טבעי לחלוטין שהם ינשו. אל תדאגי - הם מתחדשים ואת אפילו לא שמה לב....
לשאלתך בעניין המסקרה - אכן זה גורם לנשירה מוגברת של הריסים. זה בערך כמו שלא תחפפי את השיער שבועיים... אח"כ שתחפפי תצטרכי "לשקם" אותו קצת כי הוא לא היה מטופח הרבה זמן.
את חייבת להקפיד על הסרת המסקרה כמו שצריך, ולא רק בגלל הנקיון אלא גם בגלל שזה מאוד קרוב לעיניים שהן איזור רגיש ממילא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
ספיר1510/05/2008יש אולי איזה פטנט שיוכל לעשות את צמיחת השיערות בריסים מהיר יותר
חח ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שידוע לי,
רינת פלג10/05/2008מקרה, המסקרות היום יכולות לעשות פלאים, ככה שזה באמת לא כזה סיפור לעשות מהריסים משהו שהם לא.....
אם את רוצה המלצה למסקרה ספציפית, אשמח אם תשלחי לי מייל אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל שלך
ספיר1513/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
רינת פלג13/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרה
לירז23/06/2008היי,הייתי רוצה שתמליצי לי על מסקרה טובה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לירז,
רינת פלג23/06/2008אנחנו לא נוהגים להמליץ על מוצרים בפורום (פרסום...), אז אני אשמח אם תשלחי לי מייל אישי ואמליץ לך על מסקרה מעולה.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה פשוט לעשות הלחמת ריסים
רונית28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחמת ריסים לא מתאימהלכל אחת,
רינת פלג28/06/2008היא מצריכה "מילוי" כל כמה חודשים, ולא נראית טבעית כמו המסקרה.
זה עניין של העדפה אישית. אני לא מוצאת שהלחמת ריסים היא תחליף ראוי למסקרה, אבל זה עניין של העדפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)