צלקות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות בפנים
    רחל
    10/05/2008

יש לי צלקות (אומנם עדינות) בפנים כתוצאה מאקנה בגיל ההתבגרות אבל זה מפריעה לי מאוד ומכער לי את הפנים מאוד מה אני יכולה לעשות ? (מלבד פילינג עמוק)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות בפנים

הוספת תגובה

• צלקות בפנים

רחלי אלמקייס
    23/05/2008

צלקת כמה שעדינה היא תהיה היא עדין נמצאת בדרמיס שהיא שכבה שניה של העור לכן קשה לטפל בצלקת אבל אפשרי להעניק לצלקת מראה עדין יותר ולהקטין את העומק שלה הכיצד?
    איני יודעת מדוע כתבת לא פילינג עמוק, לידע כללי אין לך מימה לחשוש פילינג עמוק של הקוסמטיקאית אין הוא עמוק כמו של רופא פלסטיקאי, הקוסמטיקאית עושה קילוף עדין שגורם לתאי העור להתחדש ולעור לראות יותר יפה אחיד וקורן כתוצאה מהקילוף הצלקות פשוט יצתמצמו בנוסף ישנו הטיפול המשלים בבית הטיפול המשלים בבית והאינטנסיבי יעשה בלילה עם קרם שיקומי המכיל רטינול 0 הרטינול הוא נגזרת של רטין A לרטין יש תכונה לחידוש רקמות מואץ ולחיזוק סיבי הקולגן והאלסטין האחראים על חוזק וגמישות העור בנוסף הרטין עושה גם הבהרה).
    אם בכל זאת את פוחדת מפילינג עמוק ורוצה לטפל בבית עם קרמים שיקומים גם אפשרי רק שהטיפול יהיה ארוך יותר בכל אופן אשמח להמליץ לך על קרמים שיקומים אם תשאירי לי אימייל
    שהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי

רחל
    10/06/2008

תודה שענית לי (אני מתנצלת שאני עונה רק עכשיו הייתי מאוד עסוקה בימים אלו) אחת הסיבות שאני לא רוצה לעשות פילינג עמוק כי הוא מאוד יקר כבר ביררתי ולא אכפת לי לנסות את מה שאמרת אם זה כמובן יעזור, המייל שלי : [email protected] תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו