מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחילה להתאפר - צריכה עזרה והכוונה כלליתמיתר18/07/2016
היי, אני רוצה להתחיל להתאפר בגיל 27 התחלתי לדים לב לעור לא אחיד בפנים ומעולם לא שמתי מייק אפ ונראה לי שהגיע הזמן, ראיתי כל מיני סרטונים ביוטיוב של איפור שנראה פשוט ויפה ותמיד הבנות שמות foundation קודם, רציתי לשאול מה זה בדיוק? זה מייק אפ רגיל? כי בכל סרטון אומרים את זה וזהחוזר על עצמו...דבר שני אלו מוצרי איפור בסיסיים כדאי לקנות חוץ מהפאונדיישן הזה וקונסילר שאני צריכה כדי לטשטש אדמומיות וכל מיני כתמים מהשמש... אני רוצה שזה יראה כמה שיותר טבעי ולא מאופר. אשמח לקבל כאן המלצות למוצרים בסיסיים ואיפה כדאי ללכת לקנות? חשבתי על מאק או אייל מאקייאג' אבל מתלבטת... תודה לעוזרות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיתר18/07/2016שיש לי עור רגיש מאוד ורוב המוצרים כולל קרם הגנה עושים לי פצעונים או שהעור נראה עם נקבוביות ויש חלקים יבשים..מניחה שזה עור מעורב ורגיש..ומה עושים לגבי הקרם הגנה? עדיף עם האיפור או מתחת? ואולי עדיף איפור מינרלי?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
יפית קוריש19/07/2016היי מיתר,
את חוזרת על המילה foundation וזה אומר פשוט שזה מייק אפ, תקני לך מייק אפ שיתאים לסוג עור שלך וקונסילר להסתרת כהויות מתחת לעיניים במידה ויש ובמידה ואין אז אין צורך.. לגבי הסתרת דברים נוספים בפנים כמו אדמומיות וכו׳ המייק אפ יכול לעשות את זה ואין צורך במוצר נוסף פשוט לטפוח על האיזור הרצוי עם ספוגית את המייק אפ ותקבלי כיסוי גדול יותר.
איפור זה ניסוי וטעייה ויש המון מוצרים שיכולים להתאים לך ויש גם כאלו שלא.. תתחילי מהמינימום ואם תרצי בהמשך להוסיף אז תקני.
את יכולה ללכת לרכוש בכל חנויות הפארמים השונות יש שם המון סוגים של מייק אפים ולא חייב לקנות יקר כדי שזה יהיה לך טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)