אודם לשפתיים ועיפרון לשפתיים שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם לשפתיים ועיפרון לשפתיים שאלה
    לי
    01/08/2016

היי, אני רוצה למרוח אודם שהוא מט. יש לי שפתיים דיי יבשות. אם אמרח פריימר לשפתיים לפני ואז אמרח עליו את האודם זה יפגע במראה של האודם? והאם בכלל הפריימר יעזור במראה חלק ולא יבש לשפתיים לפני המריחה?

ושאלה שלישית- מה אתן אומרות לגבי עיפרון לשפתיים שקוף? האם הוא טוב כמו עם צבע אם אני שמה אודם בצבע אדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי תהיה תשובה? עבר הרבה זמן

לי
    26/10/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יפית קוריש
    27/10/2016

קודם כל לפני האיפור מומלץ לעשות פילינג לשפתיים על מנת להוריד את העור היבש ורק אז את יכולה להשתמש בפריימר או בעיפרון שפתיים כי פריימר לבד לא יעזור.
    ובכללי אם השפתיים שלך יבשות אז מומלץ לשתות יותר מים ולהשתמש בלחות לשפתיים.
    לגבי שימוש בפריימר לשפתיים ואם זה יפגע בעמידות זה תלוי במוצר שאת משתמשת גם בפריימר וגם בשפתון..
    לגבי העיפרון שפתיים .. לא כל כך הבנתי אותך לגבי עיפרון שקוף.. תרשמי איזה חברה את רוצה לרכוש.
    לגבי הצבע, יש כאלו שמעדיפות את העיפרון בצבע הליפסטיק ויש שמעדיפות כהה או בהיר יותר זה עניין של טעם אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו