מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על מייקאפ מינרלייעל04/06/2007
היי
קודם כל האם הוא טוב?
שמעתי על המייקאפ המינרלי של איל מקיאג' שהוא בצורת אבקה כמו פודרה. האם הכיסוי שלו טוב והאם הוא מומלץ לדעתכן? ניסיתי אותו והוא הרגיש מאוד נעים, כאילו שלא שמתי מייקאפ (ואני לא אוהבת מייקאפ) אך מחירו יחסית יקר (מעל 300 ש"ח) האם אתן מכירות מייקאפ דומה למייקאפ זה טוב לא פחות ובמחיר יותר סביר? אשמח להצעות ודיעות.
חשוב לי לציין שאני מעוניינת במייקאפ שבא בצורה דומה (בצורת אבקה וירגיש קל).
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן..
שירה אוחיון04/06/2007את יכולה לנסות את המייק-אפ מספרת STUDIO FIX של חברת MAC אני לא יודעת אם הוא מינרלי, אבל המרקם שלו דומה מאוד לזה שציינת.
לגבי הכיסויי שלו, יש לו כיסויי מצויין, אם כי הוא לא מתאים לעור פנים יבש.. אני ממליצה לך לנסות את הטסטר בחנות, ולהסתובב איתו כל היום. בערב תוכלי לראות עג כמה הוא עמיד, ולפי זה לקבוע אם הוא מתאים לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה, תודה על התגובה ושאלה
יעל04/06/2007את מתכוונת שהמרקם דומה כלומר שהוא גם בצורת אבקה (תפזורת) כמו פודרה? כי אני לא אוהבת מרקם כמו מוס או נוזלי וכן חשוב לי שזה יהיה כמו אבקה. המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרקם הוא אבקתי
שירה אוחיון06/06/2007ויש מוצר דומה גם לחברת מאדינה מילאנו. המייק-אפ שבא במרקם מוס הוא לדעתי סוג של גימיק שירד מהמדפים מהר מאוד. הוא איום ונורא, ואני לא ממליצה עליו בכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)