מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות ומייק אפשרית14/02/2007
שלום,
אחלה פורום.
יש לי 2 שאלות:
איך ניתן לדעת את סוג העור?
קוסמטיקאית אחת אומרת לי שיש לי עור מעורב
וקוסמטיקאית אחרת אומרת שיש לי עור שמן.
העור שלי נוטה להזיע (גם בחורף) ונוטה לאדמומיות.
באיזה קרם לחות
עליי להשתמש ובאיזה מייק אפ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות ומייק-אפ
שירה אוחיון14/02/2007לגבי קרם הלחות רחלי תעזור לך, אבל לגביי מייק-אפ את צריכה מייק אפ נוזלי על בסיס מים בלבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות ומיק אפ - תשובה
רחלי אלמקייס15/02/2007את סוג העור ניתן לאבחן אצל קוסמטיקאית, עור מעורב זו תכונה ולא סוג עור , אם העור מעורב הוא צריך להיות מורכב מ2 סוגי עור לדוגמא עור רגיל נוטה לשמן ,עור רגיל מיובש, לפי התיאור המינימלי שנתנת לי אפשר להגדיר את סוג העור שלך כעור רגיל רגיש.
אם תיכתבי לי בת כמה את? במה את עוסקת? האם האדמומיות מופיעה כתוצאה משימוש בתכשיר או בתקופות מסוימות או באופן תמידי? אשמח להגדיר את סוג עורך, מלבד זאת הינך מוזמנת לאבחון ויעוץ חינם - טל' 035757700 ובקשי לשוחח עימי.
לגבי הלחות והמייק אפ אמליץ לך להשתמש בלחות על בסיס מרכבים מימיים ומרגיעים כמו קמומיל
ולהשתמש במייק אפ על בסיס נוזלי קיים מייק אפ מעולה על בסיס אלוורה של טלי פלד המייק אפ נותן בו זמנית כיסוי מושלם לחות והרגעה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג העור
שרית15/02/2007תודה על התשובה המהירה.
אני בת 26 עוסקת ככספרית בבנק.
כן- האדמומיות מופיעה לאחר שימוש במכשיר להורדת שיער
(קרן אור) אבל לא רק. אני עוברת טיפול פעם בחודש- חודש וחצי.
נראה לי שבתקופת החורף העור יותר אדמומי ויותר יבש.
האדמומיות מופיעה באזור הלחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
רחלי אלמקייס17/02/2007כמו שצינתי סוג עורך הוא רגיל רגיש כרגע במצב מיובש, לגבי הטיפול האינפרא הינה מספר דגשים שעליך לדעת:
1. חובה עליך להשתמש ביום בחסם שמש.
2. לייזר ואינפרא אדום אינם הפיתרון הטוב לשיער הפנים, אם את בתחילת הטיפול או שיש לך שיער פלומתי היתי ממליצה לך לשקול שוב את הטיפול, מכשירי הקרן אור גורמים לחימום ריקמת העור מצב שעלול לעודד יצירת שיער בצורה מואצת. חום גורם להיפרמיה (אודם חזק בפנים).
3. מומלץ שהיה במחיצתך תכשיר שניקרא "סופר אמוליין" או תכשיר שניקרא "ביו ריפר" אילו תכשירים המעניקים לעור הרגעה.
4. מומלץ שתישתמשי בתכשיר לחות שניקרא סופר ריפר בליץ'.
בהצחלה ואשמח לכל שאלה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)