טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 40+, רכשתי קונסילר של חב' גייד אולם בבוקר כשאני מורחת אותו נוצרת לי שכבה בוצית מתחת לעין למרות שאני מורחת קרם לחות וטופחת קלות לספיגה...מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה קונסילר נוזלי ורצוי כזה שמתיבש מעצמו. תנסי את הקונסילר הנוזלי של רבלון מסדרת COLORSTAY אני מאוד אוהבת אותו אפילו על עצמי. הוא מאוד קל, לא יוצר שכבה בוצית, ונשאר עמיד לאורך כל היום. כמו לכולם, גם לך אמליץ לנסות קודם כל את הטסטר בחנות, ללכת איתו הביתה ובערב לראות איך הוא נראה. אם אהבת את התוצאה, זה הקונסילר שיתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד