מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבעי צלליות לאיפור כלהשני20/05/2008
רינת שלום!
לאחרונה התחלתי קורס איפור באיל מקיאג ואני רוצה להגדיל את גווני הצלליות שלי. את יכולה לומר לי איזה גוונים יותר ממולצים ושימושים לאיפור כלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה,
רינת פלג21/05/2008קודם כל שיהיה לך המון המון בהצלחה, ואת תמיד מוזמנת לשאול ולהתיעץ.
מבחינת צלליות מומלצות - הצבעים משתנים בהתאם לעונה ולאופנה כמו בכל דבר שקשור למראה החיצוני שלנו (אופנה בבגדים, אופנה בשיער, באביזרים וכו'). קחי בחשבון שאיפור זה לא רק כלות, זה גם המלוות והאמהות והאחיות, וקטלוגים ואופנה והיד עוד נטויה.... גם צללית שנראית לך מזעזעת ומעלה אצלך מחשבה של "מה אני אעשה איתה בדיוק?" יכולה להיות שימושית בתחום אחר שתעסקי בו, כמו אופנה באמת.
בעקרון, הכל תלוי כמה את רוצה להשקיע ולאורך כמה זמן. בתור תלמידה אני ממליצה לך לרכוש 3צלליות מכל צבע - כהה, בינוני ובהיר. ולמה הכוונה? אם ניקח למשל את הסגול, אז אני ממליצה לך לקנות סגול כהה, סגול בינוני וסגול בהיר. ברגע שתערבבי ביניהן בכל מיני וריאציות, תוכלי להגיע לעוד המון המון גווני ביניים.
מבחינת צלליות מבריקות אני ממליצה על כולן, כי אני מתה על צלליות מבריקות וגם כי הן משדרגות את האיפור ועושות פלאים.....
אני כאן לכל דבר שתצטרכי, בהצלחה, וד"ש למורות המדהימות שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)