שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    עדן
    06/06/2007

אני בת 18 וסובלת מחצ'קונים מגיל 12 בערך המון טיפולים:סבונים משחות כדורים .ניסיתי אנטביקיוטיקה מינוציקלין למשך 4 חודשים וזה עזר לי קצת.את הכדורים שילבתי עם משחות שהחמירו את המצב וגרמו לי ליותר פצעים.עכשיו אני משתמשת במשחה שנקראת בנזמיצין ג'ל שמאוד עוזרת לי אך שהתחלתי למרוח אותה נהייו לי כוויות באזור הלחיים שמאוד מפריעות לי וגורמות לפנים שלי להראות גרוע מאוד אני נראית פצועה!!
    הכוויות בצבע חום כהה עכשיו המצב שלהן השתפר והן התבהרו במקצת כי השתמשתי בסבון שמאוד עזר לי.
    השאלה שלי היא איך אני יכולה לכסות את הכוויות?העור שלי נורא יבש בגלל השימוש במשחה ונוצרו לי קילופים בעור אני משתמשת בברונזר בצבע של העור שלי אבל הוא לא ממש מכסה ועדיין רואים את הכוויות אז אני מחפשת כיסוי שגם לא יבליט את היובש והקילופים
    אני חייבת לציין שאני בעלת עור כהה שנוטה לגוון צהוב-חום ואני מחפשת מייק אפ שיתאים לגוון הזה ואני לא מוצאת,יש גוונים כהים מידי בשבילי או בהירים מידי.יש אולי מייק אפ לכהות עור ולעור בעייתי שאת יכולה להמליץ עליו?
    ולסיום,יש איזה טיפול צמחי או תרופת סבתא שאת יכולה להמליץ לי ?
    אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• איך להסתיר

שירה אוחיון
    07/06/2007

יקירתי, לא משנה עם איזה מוצר תשתמשי, הקילופים והכויות לא יעלמו.
    מייק-אפ יכול לגרום לעור להראות חלק יותר מבחינת הצבע, אך אם יש בליטה בעור היא לא תעלם לא משנה כמה שכבות מייק-אפ תמרחי על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו