שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    רותם אטיאס
    09/06/2007

אני בת 13 עם עור בהיר מאוד..
    אני רוצה ליצור בפנים שלי מראה שזוף.. אבל שלא יהיו יותר מידי חומרים כדי שלא יזיק לי לעור הפנים. לצערי הרב אני מזיעה הרבה ואני לא יודעת אם יש איפור שעומד בזיעה..

תוכלי לייעץ לי בבקשה?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• איפור שזוף

שירה אוחיון
    10/06/2007

שלום לך...

מוצרי איפור לא יכולים לגרום לנזק לעור, אם מקפידים לנקות ביסודיות את הפנים בסוף היום.
    אם את מזיעה בפנים אמליץ לך להשתמש במוצרים אבקתיים יותר. לכל חברות האיפור יש מוצר שנקרא מייק-אפ פודרה שבא במארז נוח לשימוש, זה מוצר שיכול לעזור לך.
    לגביי השיזוף אמליץ לך להשתמש בברונזרים שבאים גם באבקה וצריך לפזר אותם בעדינות עם המבשרת של הסומק. להתחיל מצידיי הפנים (קרוב לאוזניים) ולמשוך אותם לכיוון המרכז (להקפיד לא להגיע עד האף)
    המוצרים האילו מגיעים בגרסאות מבריקות וגם כאילה שלא מבריקים. אני ממליצה על הלא מבריקים. הם נראים הרבה יותר טבעיים, במיוחד אם את נוטה להזיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רותם אטיאס
    11/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו