זקוקה לעזרה לגבי עור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה לגבי עור הפנים
    זואי
    16/02/2007

היי,
    לאחרונה, בבהייתי היומית בראי, נחרדתי לגלות שהעור שלי במצב מעציב. פתאום הופיעו כל מיני קמטוטים, כתמי שמש קלים ושרידי צלקות חצ'קונים מדכדכים.
    קראתי קצת על פילינג, אך נוצרה בי רתיעה. קראתי על מיקרודרמבריישן ותהיתי האם זה הפיתרון שחיפשתי.
    בקיצור, הייתי שמחה לשמוע את דעתכן על מיקרודרמבריישן וכן על אלטרנטיבות נוספות למצב.
    המון תודה,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זואי

רחלי אלמקייס
    17/02/2007

אין צורך שתהיה לך רטיעה מפילינג, פילינג תפקידו להסיר תאים מתים מהעור, מעניק לעור מראה אחיד, התכשירים שיונחו על העור יקלטו בצורה טובה יותר, רצוי לעשות פילינג פעם בשבוע, לגבי מיקרודרמברשיין זהו סוג של פילינג עדין שמתאים לעור רגיל, פילינג זה אינו מתאים לעור עם פצעים
    לעור יבש, לעור הסובל משיעור יתר.
    לך היתי ממליצה לעשות פילינג אלפא הידרוקסי (על בסיס חומצות) וביום להשתמש במקדם הגנה.
    פילינג הוא רק חלק מטיפול הוא לא יעניק לעורך את התוצאה הדרושה.
    על סמך האינפורמציה שקיבלתי מימך כדי שלעורך יהיה מראה אחיד ללא כתמי שמש וצלקות אקנה את צריכה לעשות סידרת פילינג והבהרה אצל הקוסמטיקאית וחשוב ביותר במקביל לטיפול הקוסמטי יש לטפל בבית באופן שוטף עם מוצרים שמשלימים את הטיפול הקוסמטי.
    אשמח לראות את עורך ולהתאים לך את הטיפול הטוב עבורך, כתבי לי את המייל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו