מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף-ביותר!love05/06/2008
אני שואלת את זה כאן,ולא בפורום רפואת עור אסתטית,כי שם לא עונים.
אז ככה,במשך יומיים(מבלי להוריד)מרחתי על חצ'קון בפנים,משחת שיניים.
עכשיו מרחתי גם מסביב לחצ'קון!
ניקיתי את המשחת שיניים היום,ויש לי עיגול אדוםאדום בוער!זה החלק שמסביב לחצ'קון
כנראה שבגלל שזה חריף נשרף לי,עכשיו זה יעבור או תישאר לי כוויה?
אלוהים,אני עומדת לבכות עוד שנייה,תענו לי בבקשה!
ואם אתם לא יודעים תשאלו ענשים שמבינים בזה,אתם בטוח מכירים!
תודה מראש,
מחכה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יו איך אני מזדהה איתך....
רינת פלג05/06/2008גם אני עשיתי את זה פעם וזה מה שהיה....
אל תגעי בזה. תני לזה לעבור וזהו. אבל ממש ממש לא לגעת בזה, כי כל נגיעה הכי קטנה תשאיר לך צלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?!את צוחקת עלייייייייייייייייייי?
love05/06/2008קראתי על מישהי שעשתה את זה,ולה ממש נשרף חלק גדול בפנים,וזה עבר תוך שלושה ימים! מה צלקת!? אמא שלי אמרה לי למרוח על זה יוגורט לבן קר,מומלץ? ו...עבר לך?! תודדדדדדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא תיגעי לא יישאר לך סימן.
רינת פלג05/06/2008אבל אם תיגעי, אז כמו בכל פצע - תישאר צלקת. מה שנוצר לך זה מעיין כוויה קטנה כי זה מה שעושה אחד החומרים במשחת השיניים.
את יכולה לשים משהו קר. אני באופן אישי ממליצה על ג'ל אלוורה שגם מנקה, מחטא וחודר את כל שכבות העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)