מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם בפניםאיריס10/06/2007
נגעתי בשחורים בפנים, ואחד מהם עשה לי כתם שחור מכוער כבר הרבה זמן שלא עובר.
אנא תושיעו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בפנים
איריס10/06/2007בהמשך לכתם שנהיה בפנים, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס בקשר לכתם בפנים
רחלי אלמקייס14/06/2007איריס ראשית אמליץ לך לא לגעת בפנים לפעמים נוגעים בנגע שאסור לגעת בו והתוצאה קשה לתיקון.
פני לקוסמטיקאית על מנת שתוכל לראות את העור ועשי טיפול הבהרה קל על בסיס חד פעמי והשתמשי בבית בפילינג על בסיס שבועי.
אם את מעוניינת אשמח לקבל אותך בקלינקה שלי רישמי את האימיל שלך ואחזור אליך או צרי קשר
עם המספרה של שוקי זיקרי בבן יהודה 183 ת"א שם אני נימצאת דברי עם ליאת.
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם מיותר בפני
איריס ש24/06/2007ראשית תודה על תשובתך
שנית בשמחה רבה אבוא אלייך, סוף סוף אני אדע איך לטפל בפנים.
קוסמטיקאית מפסגת זאב ירושלים, טענה שאני צריכה ללכת לרופא עור.
בשמחה אפגש איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס בקשר לכתם בפנים
רחלי אלמקייס24/06/2007לאיריס אשמח לתת לך יעוץ ולראות את פניך הקליניקה שלי נמצאת במספרה של שוקי זיקרי בת"א ברחוב בן יהודה 183 התקשרי ובקשי אותי או שתשאירי לי אימיל שלך ונוכל לדבר,
בנוסף אשמח לבשר לך שאני מעניקה לך 15% הנחה על טיפוח הפנים
בכל מקרה שהיה בהצלחה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)