מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת איפור קבוע (תוחם) שפתייםיעל08/06/2008
שלום רב!
ברצוני לברר כיצד ניתן להסיר את האיפור הקבוע מעל קו השפה דבר שעשיתי לפני שנה.
אודה לכם לקבלת המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשאול למה את רוצה להוריד?
אלונה11/06/2008היי,
אני התחלתי להתעניין באיפור קבוע לשפתיים ורציתי לשאול אותך למה את רוצה להוריד? ואיפה עשית? האם את לא ממליצה לעשות איפור קבוע לשפתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב גבות
חלי14/02/2009היי סליחה ע ל התפרצות , הייתי מבקשת לדעת, עשיתי גבות כאיפר קבוע אך הם לא סימטריות, זו הערנ שנשמעת מכולם. ובבנוסף גם הגוון שלהם חום כהה נראה כמו שחור , שערי בהיר וזה בולט, אציין צביעת הגבות נעשו על הגבות שלי, השאלה, האם ניתן לתקן, להוריד לגמרי, ואז לעצב אותן מחדש, בלי שיגרם לי נזק בעור. אני מאוד חוששת. עשיתי אצל קוסמטיקאית עם הרבה שנות ניסיון. אודה לכל תשובה חלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב גבות - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום חלי
את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל האישי ,אמליץ לך על מקום כדי להסיר את האיפור,בדר"כ התוצאות לאחר ההסרה טובות ואת מקבלת "דף חלק" להתחיל מחדש אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
רחלי אלמקייס17/06/2008ישנם צבעים שמתקנים איפור קבוע למעשה אילו צבעים בצבע העור שפשוט משמשים כמחק לאיפור אם תרצי מישהי טובה שמומחית בתחום השאירי לי אימייל ואעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור עיניים קבוע
אילה02/02/2009ברצוני לברר בבקשה בהמשך אימא שלי עשתה איפור קבוע איילניר בעיניים איפה אפשר להסיר את זה באותה שיטה אנו גרים באזור השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
אילה16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילה היי,
שוש מאור18/03/2009כיתבי אלי בבקשה. יכול להיות שאוכל לתת פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור עיניים קבוע - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום אילה
הסרת איפור קבוע של איילינר בלייזר היא די בעייתית אם היא בקו הריסים,גם מפני שזה ממש במקום עדין שכזה וגם מפני שעלולים לאבד שם שערות,אשמח שתשלחי לי תמונה של העיניים שלה שנראה מה המצב ואוכל אולי להמליץ על פיתרון כלשהו. חשוב לי גם לדעת מתי נעשה התהליך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור עיניים קבוע - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום אילה
את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל האישי מפני שאין באפשרותינו לפרסם בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע
ריקי02/05/2009הייתי שמחה לקבל גם למייל שלי מישהי שהמלצת עליה שמסירה איפור קבוע ,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לתקן איפור קבוע
מאוכזבת31/05/2009היי,
עשיתי איפור קבוע בגבות לפני 3 ימים ואני פשוט חושבת שיצא מזעזע
הקוסמטיקאית שעשתה לי אמרה שלוקח בערך שבוע עד שזה מסתדר ושהאיפור אמור להתכווץ
האם זה נכון?
קראתי בפורום שניתן לתקן איפור קבוע, אני גרה בפתח תקווה
האם אתם מכירות מקום קרוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לתקן איפור קבוע - תגובה
אינה בן נון16/01/2011את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל האישי ואנסה לעזור לך בנושא מפני שאין באפשרותינו לפרסם ישירות בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע - תגובה
אינה בן נון16/01/2011ריקי שלום
בדר"כ איפור קבוע מסירים בלייזר אצל רופא או ע"י כיסוי באיפור קבוע בצבעי עור,כל מיקרה לגופו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע
דנה11/01/2011אשמח לקבל למייל שלי כתובת של מישהי טובה שיודעת להסיר איפור קבוע מהגבות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום דנה
איפור קבוע מסירים בדר"כ בלייזר אצל רופא, את מוזמנת לשלוח לי את המייל שלך ואמליץ לך על מישהו מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע (תוחם) שפתיים - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום יעל
את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל האישי ,אשמח אם תשלחי לי תמונה כדי שאוכל לייעץ.
אם האיפור נעשה ע"י צבעי איפור קבוע אפשר לכסותו ע"י איפור קבוע בצבעי עור(הסוואה)
אך אם נעשה שימוש בצבעי קעקוע ,לצערי אין כל כך פיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת איפור קבוע (תוחם) שפתיים - תגובה
אינה בן נון16/01/2011שלום יעל
אפשר לעשות "מחיקה" של הקו ע"י שימוש בגווני העור, כל מיקרה לגופו
את מוזמנת לשלוח צילום כדי שאביע את דעתי או ליצור איתי קשר במייל האישי
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)