שיזוף עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף עצמי
    רחל
    11/06/2008

עשיתי לעצמי שיזוף של ג'ייד הצבע דווקא בסדר הבעייה שלא יצא לי אחיד יצא לי פסים פסים כנראה בהמריחה לא היתה טובה איך אני יכולה להוריד אותה? (אם אפשר משהו ביתי שאני יוכל להוריד במידי) ואיך אני יכולה למרוח בלי שיהיו לי פסים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף עצמי

הוספת תגובה

• תענו לי זה דחוף

רחל
    11/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי מייק אפ לגוף

רחל
    11/06/2008

לא הצלחתי למרוח את הקרם לשיזוף עצמי אולי מייק אפ לגוף יותר טוב איזה הכי טוב? זה לא מלכלך את הבגדים, או יורד במגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רחל

רינת פלג
    11/06/2008

רחלי ואני לא צמודות למחשב ולכן סביר שבהפרשי זמן של מספר שעות לא תקבלי תשובה.....

חשוב מאוד להקפיד על הוראות היצרן בנושא מריחת הקרמים למיניהם. הפסים שנוצרו לך הם תוצאה של מריחה לא אחידה. התפרון הוא או להפסיק עם המריחה של הקרם ליומיים שלושה עד להיעלמותו ואז להתחיל שוב כמו שצריך, או להמשיך כמו שצריך עד לטשטוש מוחלט של ה"פסים" שנוצרו.

בעניין מייק-אפ לגוף, אני לא ממליצה לך להתחיל "למלא חורים" על כל הגוף עם מייק-אפ אם כי אם זה הפתרון שתבחרי בו אז אשמח להמליץ לך במייל אישי על מייק-אפ איכותי ביותר שלא יורד במים ותוכלי להשיג אותו בת"א, אשדוד וב"ש.

לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

רחל
    13/06/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו