שיזוף עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף עור
    ילדה
    12/06/2008

שלום אני בת 18 לפני כתקופה נהגתי להשתזף בפנים כדי שלא יהיו לי חצ'קונים ביליתי הרבה בשמש וכתוצא יש לי כתמים לבנים על עור הפנים , אחרי שהתחלתי להבחין בהם הפסקתי להשתזף אבל כתוצאה הפנים שלי נראות חיוורות (אאבל לפחות לא רואים את הכתמים הלבנים כל כך) הרבה יותר מעור הגוף .
    אני שמעתי שקפה יכול לגרום לכך שהפנים שלי יקבלו שיזוף ,האם זה נכן?? ואם כן כיצד בדיוק נכון להשתמש בו ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף עור

הוספת תגובה

• גבות

ילדה
    12/06/2008

אני לא יכולה ללכת הרבה זמן עם גבות לא מסודרות ולכן טני גם א מצליחה לגדל אותן , קוסמטיקאית אית אמרה שעם מורחים שם סביב הגבה הבות יגדלו תוך זמן קצר ןהחברות שלי אומרות שלהפך זה יכול לגרם לכך שהשערות שלי ינשרו ??
    האם יש איזה משהוא איזה תרופת סבתא שתעזור לי לגדל גבות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

ילדה
    12/06/2008

****שום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי על עניין השום,

רינת פלג
    13/06/2008

אבל שפשוף של שום על העור עלול לגרום לך לכוויות. לא כל כך נעים, ובטח לא כשזה על הפנים.....

אני מציעה לך פשוט להתאזר בסבלנות. זו ממש לא קטסטרופה לא לגעת בגבות כדי לקבל תוצאה יפה יותר ממה שהייתה לך עד עכשיו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שמעתי על עניין הקפה, אבל

רינת פלג
    13/06/2008

קיימים היום קרמים משזפים שונים שאת יכולה להשתמש בהם. שימי לב, כי לא כולם מיועדים לשימוש על עור הפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו