מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיזוף עורילדה12/06/2008
שלום אני בת 18 לפני כתקופה נהגתי להשתזף בפנים כדי שלא יהיו לי חצ'קונים ביליתי הרבה בשמש וכתוצא יש לי כתמים לבנים על עור הפנים , אחרי שהתחלתי להבחין בהם הפסקתי להשתזף אבל כתוצאה הפנים שלי נראות חיוורות (אאבל לפחות לא רואים את הכתמים הלבנים כל כך) הרבה יותר מעור הגוף .
אני שמעתי שקפה יכול לגרום לכך שהפנים שלי יקבלו שיזוף ,האם זה נכן?? ואם כן כיצד בדיוק נכון להשתמש בו ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ילדה12/06/2008אני לא יכולה ללכת הרבה זמן עם גבות לא מסודרות ולכן טני גם א מצליחה לגדל אותן , קוסמטיקאית אית אמרה שעם מורחים שם סביב הגבה הבות יגדלו תוך זמן קצר ןהחברות שלי אומרות שלהפך זה יכול לגרם לכך שהשערות שלי ינשרו ??
האם יש איזה משהוא איזה תרופת סבתא שתעזור לי לגדל גבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ילדה12/06/2008****שום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על עניין השום,
רינת פלג13/06/2008אבל שפשוף של שום על העור עלול לגרום לך לכוויות. לא כל כך נעים, ובטח לא כשזה על הפנים.....
אני מציעה לך פשוט להתאזר בסבלנות. זו ממש לא קטסטרופה לא לגעת בגבות כדי לקבל תוצאה יפה יותר ממה שהייתה לך עד עכשיו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמעתי על עניין הקפה, אבל
רינת פלג13/06/2008קיימים היום קרמים משזפים שונים שאת יכולה להשתמש בהם. שימי לב, כי לא כולם מיועדים לשימוש על עור הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)