צלליות ואיפור פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלליות ואיפור פנים
    noa
    13/06/2008

שלום, אני בת 19 ואני תאילנדית, זה אומר שיש לי עיניים מלוכסנות וגוון עור חום-צהוב .
    אתן יכולות ללמד אותי כיצד להשתמש בצלליות?
    איך להתאפר וליצור מראה של עיניים גדולות יותר ?

אני ביום-יום שמה מסקרה+מעגל ריסים, מייק-אפ, סומק ומידי פעם ליפגלוס
    יש לכן טיפים בשבילי ?
    אם אפשר להוסיף גם תמונות שיעזרו לי להבין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלליות ואיפור פנים

הוספת תגובה

• בוודאי...

רינת פלג
    13/06/2008

עיניים גדולות יותר את יכולה ליצור בעזרת צלליות כהות, אבל הן לא יחמיאו לבמנה עינייך. לכן מה שאני מציעה לך זה להשתמש בצלליות בגוונים בינוניים, מעט מבריקים, ולתחום את העיניים (תיחום עליון ותחתון) בעזרת צללית שחורה.

מתחינת תמונות, הכי פשוט לחפש בגוגל תמונות של oriental makeup. זה יעלה לך המון תמונות של איפורים של נשים אסיאתיות וככה תוכלי להתרשם.

לילה טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לתגובתך

noa
    13/06/2008

מהם בדיוק גוונים בינוניים?

הסתכלתי בגוגל, והבנתי את הרעיון אני אנסה את זה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר קצר על גוונים

רינת פלג
    13/06/2008

גוונים הם כהה, בהיר ובינוני הוא זה שביניהם.

אם נקביל את זה למשל לצבע הכחול, אז כחול כהה הוא הכהה, תכלת הוא הכחול הבהיר, ומה שביניהם הוא בינוני (כל עוד הוא באמת לא משתייך לכהה או לבהיר כי קשת הגוונים היא אינסופית).

אני ממליצה לך להיכנס לחנות של איפור מקצועי, שם יש מגוון רחב יותר של צבעים וגוונים מאשר בפארמים השונים, וככה תוכלי לראות ולהבין יותר לעומק.

שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו