גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות
    ריבה
    14/06/2008

צוהרים טובים

אני צבעתי במספרה את הגבות לפני שלושה חודשים בגבה השמאלית ירד הצבע ונהפך לצבעו הטיבעי ובגבה הימינית עדיין נשארה כהה איך אפשר להבהיר את הימנית הגבה לצבעה הטיבעי.

תודה ואשמח אם רינת תענה לי ולא מישהיא סתם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות

הוספת תגובה

• היי ריבה,

רינת פלג
    14/06/2008

אם הצבע נשאר לך כל כך הרבה זמן אני מניחה שצבעו לך עם הצבע שאת צובעת בו את שיערך, ולא עם הצבע המיוחד לגבות.

בעניין הדהייה אין כל כך הרבה מה לעשות חוץ מלצבוע שוב, אבל אני באופן אישי ממליצה לך לעבור לשיטה הרבה יותר בטוחה שתמנע ממך הרבה אי נעימות (כמו עכשיו למשל...).

כנסי לחנות לאיפור מקצועי ובקשי צללית שמתאימה לצבע הגבות שלך. רכשי גם מברשת כמובן (יש מיוחדת לגבות). מידי בוקר, או מתי שאת רוצה לצאת, עברי על הגבות עם מעט מהצללית. זה יחזיק לך להרבה זמן, יראה טבעי, ואין את הבעייה של דהייה.

אם את בכל זאת מעוניינת בהבהרת הגבה השנייה, הייתי ממליצה לך לפנות לספר שעשה את התקלה מלכתחילה ושיתקן אותה. אני לא ממליצה לצבוע את הגבות עם צבע לשיער, אלא רק עם צבע מיוחד לגבות (יש בפארמים ומאוד זול).

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגבות

ריבה
    14/06/2008

ערב טוב

תודה על התשובה אני משתמשת בעיפרון לעיניים רציתי לקנות את הצללית לגבות של מדיאנה מילנו זה עולה 198 ש"ח יקר לא? בסופר פארם אין את זה האם את יודעת עח משהוא יותר זול אני גרה בקרית ביאליק

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרבה יותר זולים....

רינת פלג
    15/06/2008

שלחי לי מייל ואשלח לך מקומות שאת יכולה לרכוש בהם, גם איכותי וגם הרבה יותר זול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו