שאלה- גבות (אני בן)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- גבות (אני בן)
    זקוק לעזרה.
    14/06/2008

היי

יש לי שאלה שממש ממש ממש מטרידה אותי- היא די לא קשורה לפורום אבל אני במצב די נואש ונזכרתי בפורום המדהים הזה...

אז ככה:

היו לי קצת שערות בין החיבורים של שתי הגבות שלי.. פחדתי להיראות חד-גבה מכוער...
    אז כאשר התגלחתי (שפם) לקחתי את הסכין חיתוך וגילחתי כזה בין הגבות!!!!

אני כבר יומיים מזה בלחץ... זה נורמלי?! ייגדל לי מוזר?! תיהיה לי עכשיו צמיחה מוזרה?! או שעכשיו אני צריך להמשיך ולעשות את זה תמיד שלא יהיו לי זיפים בגבות או משהו!?!?

אני כבר לא יודע אני ממש לחוץ...

תודה רבה רבה לכל הצדיקים שיענו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- גבות (אני בן)

הוספת תגובה

• היי מני,

רינת פלג
    14/06/2008

קודם כל, אין שום דבר פסול בבחור שמסדר גבות.

עכשיו, אחרי שנרגעת, אי ממליצה לך למרוט את השערות בפינצטה. כך, גם ייקח להן יותר זמן לצמוח וגם הצמיחה שלהן תלך ותידלדל עם הזמן.

היום ועברו כבר יומיים מאז שגילחת אותן, אני ממליצה לך למרוט כבר עכשי את מה שצמח כי "זיפים" בגבות זה לא כל כך טבעי...

אם יש לך חברה טובה בסביבה, כזו שנוח לך בחברתה, אני בטוחה שהיא תשמח לעזור.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כנסי

זקוק לעזרה.
    14/06/2008

אני לא רוצה להתחיל לעשות גבות עכשיו

יש בזה משהו פסול לגבר לעשות... אני רק לא סובל גבה מחוברת

אני לא רוצה איזה גבות דקיקות כאלו...

ואני לא יתחיל עכשיו למרוט עם פינצטה.....
    זה ירדוף אותי לכל החיים?

(אני בן 15)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מני,

רינת פלג
    14/06/2008

"לעשות גבות" זה לא בהכרח להסתובב עם גבות דקיקות של בחורה...

זה רק אומר לנקות קצת מסביב, ולהוריד את ה"חיבור" הזה שהורדת ממילא.... עם פינצטה זה הרבה יותר בריא (אין מצב לחתך ודימום), ונראה הרבה יותר טבעי בצמיחה. זה לא "מסנדל" אותך לכל החיים. ממש לא. זה רק יותר אסטתי. אתה יכול לפנות לכל קוסמטיקאית והיא תשמח לסייע לך בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה תיכנסי.

זקוק לעזרה.
    14/06/2008

תודה רבה, את בן אדם מקסים!

עזרת לי מאוד, בינתיים אשאיר זאת ככה והראה מה יגדל כבר, תודה על העצות המהירות והייעוץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה!

רינת פלג
    14/06/2008

שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו