יום צילומים ראשון ביום רביעי - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום צילומים ראשון ביום רביעי - דחוף
    רחל
    16/06/2008

ביום ד' יש יום צילומים ראשון שלי.
    יש לי מודליסטית צעירה עם עינים בהירות (ירוק) נקודות חן ונזם באף(אבל יפה). שאלתי היא האם אני אשתמש במיק אפ מוצק או נוזלי. (ניסיתי בניסיון נוזלי ולא כל כך אטם)ובאילו צלליות עדיף לי להשתמש באילו צבעים והאם אני צריכה לאמר לה להוציא את הנזם. אני לא מכירה אותה טוב.ועוד שאלה, יש לה כהות מתחת לעינים, ניסיתי לטשטש עם קונסילר רגיל ולא הצלחתי מה עלי לעשות? יצא לי מן גוון אפרפר. אילו צבעים לדעתכן יתאימו לה. היא תגיע עם בגד שחור.
    אנא עזרתכן דחוף.
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי רחל!

רינת פלג
    16/06/2008

יש כל כך הרבה דברים לצילומים שנתחיל אחד אחד ונשתדל לכוון על הכל:
    1. נזם - להוציא דחוף גם אם הוא הכי מהמם בעולם.....
    2. מייק-אפ מוצק בלבד. נראה הרבה יותר טוב בצילומים ובהנחה נכונה ובכמות מספיקה בהחלט יחסוך לך את הפוטושופ אחר כך.....
    3. בגד - עדיף סטרפלס.
    4. כהויות - כדי להסתיר את הכהויות את צריכה להבין את תת הפיגמנט של הכהות ולא רק להניח כמויות אדירות של קונסילר. אם תת הגוון של הכהות הוא חום את צריכה קונסילר עם גוון ורדרד. אם כהות כחולה - כתמתם, אם סגולה - צהבהב וכו', בהתאם למגן דוד הצבעים שאני מקווה שאת מכירה.
    5.מבחינת צלליות את צריכה לקחת בחשבון את כל המכלול ולא רק צבע עיניים וגוון עור. אל תשכחי שיש לך מבנה עיניים לתקן (לפעמים), להגדיל או להקטין, ותלוי גם מה את בכלל רוצה לעשות. אם את רוצה לעשות איפור תקופתי אז זה לא משנה מה מבנה העיניים שלה. אבל אם ביוטי - אז משנה מאוד.

אם את יכולה לצרף תמונה שלה זה יהיה הרבה יותר מדוייק לייעץ לך באי]ור עצמו.

באיזה בי"ס למדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו