עיפרון שחור לעיניים ועור עייף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיפרון שחור לעיניים ועור עייף
    אילת
    16/06/2008

שלום לכן.
    אני שמה כל יום פס שחור בעיניים אולם לאחר שעה יש לי אסופה של גוש שחור בתחילת העין זה נראה נורא אני מאש אוהבת פס שחור וניסיתי סוגים שונים , אשמח להמלצה על עיפרון עמיד ודרך למנוע זאת.
    בנוסף לאחרונה עור הפנים שלי פשוט נראה מבריק מהקרם אבל נבול ועייף אני בת 36 אולי אני צריכה שינוי בסבון ובקרמים תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אילת,

רינת פלג
    16/06/2008

אכן עפרון לבד בתוך העין הוא לא הכי עמיד. נסי להניח צללית שחורה מעליו - זה יקבע אותו ליותר זמן, ואם תקני אייליינר ג'ל (כמו שיש ב"מאק" או ב"איל מקיאג'"), אז בכלל תרוויחי כי הוא מתייבש, מתקבע ולא זז עד שאת הולכת לישון. זה מה שאני עושה בכל אופן, גם לעצמי וגם לכלות כמובן.

מבחינת טיפוח יומיומי - נראה לי פשוט שהקרמים לא מתאימים לך. אם את רוצה המלצה עד שרחלי תיכנס, אשמח להעביר לך במייל אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום תודה ושאלה נוספת

אילת
    17/06/2008

שלום תודה על תשובתך , אבל לא ממש הבנתי לגבי העיפרון השחור אני מתכוונת לפס שחור מתחת לעין אשמח על הסבר נוסף והמלצות.
    תודה ויום טוב אילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם מדובר על פס מתחת לעין,

רינת פלג
    17/06/2008

אז עדיף לך לעשות אותו מלכתחילה עם צללית ולא עם עפרון.

יצאתי מנקודת הנחה שמדובר על פס בתוך העין כי זה מה שהשתמש מהתיאור שלך. אם זה מה שקורה כשאת מניחה עפרון מחוץ לעין, אז העפרון שלך לא עמיד ואיכותו ירודה יחסית לעפרונות אחרים.

הניחי אתהפס בעזרת צללית שחורה, על קו שורש הריסים התחתונים בעזרת מברשת דקה, והפס יישאר שם לכל היום.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילת

רחלי אלמקייס
    17/06/2008

אשמח לענות לך אם תספקי לי אינפורמציה מהי שיגרת הטיפוח שלך? באילו תכשירים את משתמשת? ואילו נתונים יש לך בעור (פצעים כהות כתמים וכו')?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו