טיפוח וניקיון הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח וניקיון הפנים
    שחר
    18/06/2008

שלום!
    כיצד מומלץ לנקות את הפנים?אני בת 25.ולא מתאפרת ממש (רק איפור שפתיים וסומק בלחיים אבל ללא מייק אפ ואחרים)האם כל יום עליי לנקות את עור הפנים עם מי פנים?אני גם עושה עם גרגירים לניקוי שחורים פעמיים בשבוע האם זה מספיק?בברכה...שחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח וניקיון הפנים

הוספת תגובה

• עד שרחלי תענה לך,

רינת פלג
    19/06/2008

לא ציינת מה סוג העור שלך....

בעקרון ניקוי הפנים הוא חובה חובה חובה מבחינתי כל ערב לפני השינה. אל תשכחי שאומנםאת לא מתאפרת כבד, אבל את כן מסתובבת בחוץ שזה אומר פיח, אבק, זיעה ועוד כל מיני גועל נפש שנדבקים לנו לעור. לכן, כמו שאת מתקלחת כל ערב, ככה חשוב גם לנקות את עור הפנים כל ערב.

הקפידי לנקות בעזרת מי פנים טוב טוב, ממש עד שהצמר גפן יוצא שוב לבן, אני באופן אישי אוהבת לעשות כל יום פילינג עדין ומדהים שיש לי, ופעם בשבוע גם מסיכה.

אבל שוב, אם את רוצה כיוון שהוא קצת יותר מכללי, אשמח אם תצייני מה סוג העור שלך.

יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג העור..

שחר
    20/06/2008

הי רינת ותודה על תשובתך! לגבי שאלתך על סוג העור שלי -הוא מעורב כמו שאומרים,כלומר יש איזורים שומניים יותר באיזור הלחיים והמצח והשאר רגיל,אז בקרפ פנים למשל אני משתמשת בקרם על בסיס מים כי יש לי גם מעט נטייה לפצעונים.בכל אופן כמו שציינתי כל ערב לאחר המקלחת כמו שאתם ממליצים כשהנקבוביות פתוחות יוצתר לאחר המקלחת החמה אני עושה עם מי פנים ופעמיים בשבוע עם גרגירים למניעת שחורים באף אז רציתי לדעת אם זה בסדר,האם יש לך שם של מסכה מומלצת?ובכלל האם זה יעיל כל המסכות לשימוש עצמי?ואם יש לי שחורים באף למרות שאני עושה מה שרשמתי האם כדאי לעשות טיפול להוצאתם אצל קוסמטיקאית כי אני לא מתה על זה שמחטטים לי..ואח"כ אני אדומה כולי...מה דעתך?
    תודה ...!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי, ושוב זה רק עד שרחלי תענה לך,

רינת פלג
    21/06/2008

הטיפול שלך הוא בסדר. חשוב לאזן את העור כי האיזורים השומניים הם באמת הבעייתיים יותר... יש לי מסיכה שאני אישית משתמשת בה ומאוד אוהבת אותה (גם לי יש עור מעורב) אבל אשמח אם תפני אלי במייל כי אנחנו לא נוהגים להמליץ כאן על מוצרים....

מבחינת טיפול אצל קוסמטיקאית, אין מה לעשות זה לא נמנע... אם יש קומודונים (שחורים) על האף או בכל איזור אחר בפנים - חייבים להוציא אותם. פעולת הוצאתם מלווה בצביטה וזה לכשעצמו - לא הכי נעים.... כל קוסמטיקאית והידיים שלה, אבל אני יודעתלהגיד לך שאצל הקוסמטיקאית שלי אני לא יוצאת אדומה ונפוחה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו